Jump to content

[Sport] - Brutal! Cum arată glezna lui Dani Ceballos după faultul ”horror” de la Jocurile Olimpice


EVERLAST

Recommended Posts

Naționala de fotbal olimpică a Spaniei a debutat cu o remiză la Jocurile Olimpice, 0-0 cu Egipt, meci în care Dani Ceballos s-a accidentat.

Fotbalistul revenit la Real Madrid după cele două sezoane petrecute sub formă de împrumut la Arsenal a fost victima unui fault dur în finalul primei reprize, comis de Taher Mahomed.

Cum arată glenza lui Dani Ceballos după intrarea ”horror” a lui Taher Mahomed

Quote

Glezna lui Dani Ceballos / Foto: Captură Instagram@danifuli10

Fotbalistul egiptean s-a dus direct cu talpa pe glezna lui Dani Ceballos, după cum se poate vedea în fotografia de mai sus, însă a primit doar cartonașul galben, deși arbitrul a avut la dispoziție și tehnologia VAR.

La două zile de la partidă, glezna lui Dani Ceballos s-a învinețit și s-a umflat mult, ceea ce îi periclitează șansele de a mai evolua la această ediție a Jocurilor Olimpice.

În ciuda situației, Dani Ceballos speră să reușească să se recupereze în timp util pentru a mai prinde meciuri la Jocurile Olimpice, măcar în fazele eliminatorii, dacă Spania se va califica.

”Inflamat. Da. Dar cu speranțe și entuziasm că voi da totul pentru a reveni și a continua să-mi ajut colegii la aceste Jocuri Olimpice”, a scris Dani Ceballos, pe Twitter.

                                                                                               Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines