Jump to content

[Sport] - O nouă confruntare între Cristiano Ronaldo și Lionel Messi! Competiția în care se vor duela


EVERLAST

Recommended Posts

Fanii fotbalului vor avea parte de încă o confruntare directă între Cristiano Ronaldo (36 de ani) și Lionel Messi (34 de ani), cu ocazia unui meci amical.

Quote

profimedia-0574561659

Este vorba de Trofeul Joan Gamper, organizat anual de către Barcelona în august, în compania unei alte echipe de club. 

Barcelona va disputa Trofeul Joan Gamper cu cei de la Juventus

Juventus a anunțat astăzi pe site-ul oficial că este echipa invitată de Barcelona să joace în meciul amical cu tradiție de peste 50 de ani.

Echipa italiană a mai menționat faptul că va avea loc o dublă confruntare - inițial va avea loc un meci al echipelor feminine, pentru ca apoi să se desfășoare meciul în care Cristiano Ronaldo și Lionel Messi se vor duela încă o dată.

Partida va avea loc pe 8 august. Este a doua oară când Juventus este invitată să participe la Trofeul Gamper, după ediția din 2005, câștigată de bianconeri la loviturile de departajare.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi se află momentan în vacanță

EURO 2020, Copa America şi Gold Cup i-a ţinut ocupaţi pe jucători până aproape de jumătatea lunii iulie, după care s-au împrăştiat care încotro.

Cei mai vânaţi jucători au fost şi în acest an tot Messi şi Ronaldo, care şi-au ţinut fanii la curent cu ce fac în vacanţă prin intermediul reţelelor sociale. Poate aşa paparazzi nu se mai chinuie să surprindă imagini inedite, plus că postările lor atrag şi sume importante de bani.

De exemplu, o poză pe care Cristiano a urcat-o pe contul său de Instagram, cu titlul "Frumoasa mea regină", a strâns aproape 10 milioane de like-uri. Aceeaşi fotografie, pe contul Georginei, a atras 1,7 milioane.

                                                                                                  Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines