Jump to content

[Sport] - Ce salariu are Paulo Vinicius la FCSB. Bonusuri importante prevăzute în contract


EVERLAST

Recommended Posts

Paulo Vinicius a semnat cu FCSB și a oferit deja primele declarații în calitate de jucător al roș-albaștrilor.

Ce salariu are Paulo Vincius la FCSB

Quote

vinicius

Fotbalistul care va împlini 37 de ani în august a semnat un contract valabil un an și va avea un salariu de 180.000 de euro, adică 15.000 de euro pe lună. Pe lângă acești bani, Vinicius mai are prevăzute și bonusuri în înțelegerea semnată cu FCSB, scrie GSP.ro.

Fotbalistul își poate "rotunji" veniturile cu încă 40.000 de euro: 20.000 de euro dacă FCSB va câștiga campionatul și alți 20.000 de euro dacă roș-albaștrii se vor califica în grupele Conference League. 

Joi, FCSB joacă manșa a doua din turul 2 preliminar, în deplasare, cu Shakhter Karagandy. În tur, pe Arena Națională, elevii lui Dinu Todoran s-au impus cu 1-0. În turul 3 preliminar al Conference League, vicecampioana României ar urma să întâlnească formația ucraineană Kolos Kovalivka.

Paulo Vinicius: ”Am venit la FCSB să câștig al cincilea titlu consecutiv”

Paulo Vinicius, care va împlini 37 de ani pe 12 august, a efectuat deja vizita medicală şi va purta tricoul cu numărul 55 la FCSB.

"Am câştigat patru titluri consecutive şi normal că vreau să îl câştig pe al cincilea. Am avut această ofertă de la FCSB, m-am gândit şi am acceptat-o pentru a-mi ajuta colegii să câștige titlul. Sunt pregătit, normal, mai trebuie să fac doar câteva antrenamente cu colegii mei", a afirmat Vinicius pentru pagina de Facebook a FCSB.

Bun cunoscător al fotbalului românesc, evoluând din 2017 la formaţia CFR Cluj, Vinicius a afirmat că noua sa echipă are în componenţă jucători valoroşi, precum Olimpiu Moruţan şi Florin Tănase.

"La FCSB sunt mulţi jucători cu calitate, Moruţan, Tănase, sunt mulţi copii buni. Eu am venit aici pentru a-i ajuta cu experienţa mea să câştige un trofeu. Nu ştiu dacă FCSB va fi ultima echipă din cariera mea, voi sta un an aici şi apoi vom vedea", a mai spus jucătorul brazilian.

  • 15.000 de euro pe lună va câștiga Vincius la FCSB
  • 37 de ani împlinește Vinicius în august
  • 20.000 de euro pe lună e salariul maxim de la FCSB (Coman, Tănase, Ondrasek)


                                                                                                  Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines