Jump to content

[Sport] - OFICIAL | Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Jadon Sancho! 30 de milioane € pentru transfer


EVERLAST

Recommended Posts

Clubul german de fotbal Borussia Dortmund a anunţat marţi transferul atacantului olandez Donyell Malen, venit de la PSV Eindhoven, vicecampioana din Eredvisie.

Quote

malen

OFICIAL | Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Jadon Sancho! 30 de milioane € pentru transfer

Donyell Malen, care are 22 de ani, a semnat un contract valabil până în 2026 cu deţinătoarea Cupei Germaniei. În sezonul trecut, el a reuşit 27 de goluri şi 10 pase decisive în 45 de meciuri pentru PSV. Atacantul a jucat în toate cele patru meciuri ale Olandei de la EURO 2020. Naţionala batavă a fost eliminată de Cehia în optimi de finală, transmite Agerpres.

Malen va trebui să umple la Dormund golul lăsat de plecarea englezului Jadon Sancho la Manchester United, scrie site-ul TuttoMercatoWeb.

Presa internațională anunță că Borussia Dortmund a plătit 30 de milioane de euro pentru transferul lui Dnyell Malen.

Suma de transfer a lui Malen la Dortmund ar putea crește cu patru milioane de euro, datorită bonusurilor stipulate în contract, informează voetbalprimeur.nl. Atacantul olandez va încasa un salariu anual de șase milioane de euro, iar mutarea este așteptată să se oficializeze în cursul zilei de luni.

Fost junior la Ajax și Arsenal, transferul lui Donyell Malen este de bun augur și pentru fostele sale echipe. ”Lăncierii” vor primi 1,5% din suma plătită de Borussia Dortmund, adică 450.000 de euro, în timp ce ”Tunarii” vor încasa doar 1% (300.000 de euro).

30 de milioane de euro este cota de piață a lui Donyell Malen, potrivit Transfermarkt.

Malen a evoluat la toate reprezentativele Olandei, iar la seniori a adunat până acum 13 meciuri și 2 goluri.

Bundesliga se vede la Digi Sport și în următoarele patru sezoane

Digi Sport va transmite în DIRECT cea mai importantă competiție de fotbal a Germaniei pentru următorii patru ani. Bundesliga va debuta pe 13 august, cu cel de-al 59-lea sezon, unde vor lua parte 18 echipe. Cele mai importante partide vor putea fi urmărite, în format UltraHD, și pe Digi 4K.

Meciul de deschidere va fi, de la ora 21:30, Borussia Mönchengladbach - Bayern Munchen. Ultima confruntare din această competiție a celor două echipe s-a încheiat cu victoria bavarezilor, 6-0, aceștia fiind, din 2012, de nouă ori consecutiv campioni în Bundesliga.

Robert Lewandowski, André Silva, Erling Braut Håland, Wout Weghorst și Andrej Kramarić au fost în topul golgheterilor celui mai recent sezon al primei ligi germane, iar fanii sportului rege vor avea ocazia de a-i revedea în editia 2021-2022 a Bundesliga.

Meciurile din Bundesliga vor fi transmise pe canalele Digi Sport și pe site-ul www.digisport.ro  și vor  putea fi vizionate de abonații serviciilor de televiziune prin cablu și satelit sau internet. De asemenea, abonații Digi vor putea viziona meciurile prin intermediul aplicației gratuite Digi Online, pe baza unui contului DIGI.ro.

                                                                                             Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines