Jump to content

[Sport] - Câţi suporteri sunt aşteptaţi la meciul Rapid - Farul. Giuleştenii invadează din nou Arena Naţională


EVERLAST

Recommended Posts

Rapid și Farul se vor înfrunta în această seară, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1 și în format live video pe digisport.ro.

Quote

rapid 5

Fanii Rapidului vor lua din nou cu asalt Arena Națională, după ce în prima etapă au făcut spectacol la partida cu Chindia Târgoviște. În prima rundă, giuleștenii au avut circa 14.000 de susținători pe stadion, iar astăzi sunt așteptați cel puțin 10.000 de fani.

Giuleştenii invadează Arena Naţională pentru Rapid - Farul

Din informațiile Digi Sport, giuleșțenii au vândut până în această dimineață circa 5.000 de bilete, la care se mai adaugă cele 2.000 de abonamente existente. Clubul Rapid vinde și la această oră bilete pe bandă rulantă, iar la ora jocului am putea vedea în jur de 10.000 de oameni pe stadion.

Meciul Rapid - Chindia, scor 1-0, a strâns cei mai mulți spectatori în acest început de sezon.

Cele două echipe n-au încasat niciun gol în primele două runde, iar astăzi se vor duela pe Arena Națională. Rapid este lider pentru moment, cu șase puncte și fără gol primit, la egalitate cu CFR Cluj.

Farul a înregistrat o remiză, cu UTA, respectiv un succes, cu Gaz Metan, în primele două runde. Cele două formații s-au mai întâlnit în Liga 2 în sezoanele precedente, când brandul Farul se afla în eșalonul secund.

                                                                                                Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines