Jump to content

[Sport] - Brazilia, în finală la Jocurile Olimpice! Dani Alves, în fața celui de-al 44-lea trofeu al carierei


EVERLAST

Recommended Posts

Selecţionata Braziliei, deţinătoarea titlului, s-a calificat în finala turneului de fotbal al Jocurilor Olimpice de la Tokyo, după ce a trecut cu scorul de 4-1 la loviturile de departajare, 0-0 în timpul regulamentar, de reprezentativa Mexicului, la capătul unui meci disputat pe Ibaraki Kashima Stadium.

Quote

Mexico v Brazil: Men's Football Semi-final- Olympics: Day 11



”Selecao” şi-a luat cu această ocazie revanşa după eşecul suferit în faţa mexicanilor în finala Jocurilor Olimpice de la Londra, în 2012. Brazilienii îi vor apăra titlul olimpic cucerit în 2016, la Rio de Janeiro, în faţa câştigătoarei celei de-a doua semifinale, în care se înfruntă de la această oră selecţionatele Spaniei şi Japoniei.

Brazilia, în finală la Jocurile Olimpice! Dani Alves, în fața celui de-al 44-lea trofeu al carierei

  • La 38 de ani, Dani Alves, căpitanul reprezentativei olimpice a Braziliei, a fost integralist și a transformat primul penalty al echipei sale. Unul dintre cei mai mari fundași laterali din istorie, sud-americanul este pe punctul de a-și adăuga un nou trofeu în vitrina plină până la refuz.

Dani Alves este cel mai titrat jucător din lume, cu 43 de trofee, dintre care 3 UEFA Champions League și 6 titluri de campion în La Liga.

În jocul de la Kashima au evoluat formaţiile:

Brazilia: Santos - Dani Alves, Nino, Diego Carlos, Arana - Douglas Luiz (Matheus Henrique, 114), Bruno Guimaraes, Paulinho (Martinelli, 67), Claudinho (Reinier, 76), Richarlison, Antony (Malcom, 91).
Mexic: Ochoa - Lorona, Montes, Vasquez, Angulo (Mora, 98) - Esquivel (Rodríguez, 46), Romo, Cordova (Angula, 78) - Antuna (Laínez, 62), Martín (Aguirre, 98), Vega (Alvarado, 92).
Arbitru: Gheorghi Kabakov (Bulgaria).

                                                                                                 Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • taken locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines