Jump to content

[Sport] - Erling Haaland, one-man show în primul meci al noului sezon! Norvegianul a făcut flotări pe teren și a reușit un hattrick


EVERLAST

Recommended Posts

Erling Haaland (21 de ani) este subiectul unui potențial transfer de la Borussia Dortmund în această vară, însă momentan norvegianul continuă să evolueze pentru clubul din Bundesliga.

Quote

haaland

Atacantul a fost titular în primul meci oficial al acestui sezon, desfășurat în prima rundă a Cupei Germaniei contra echipei din eșalonul al treilea, SV Wehen.

Erling Haaland a marcat un hattrick în primul meci oficial pentru Dortmund din acest sezon

Haaland pare să nu fi pierdut nimic din forma extraordinară arătată în sezonul trecut. Nouarul de pe Westfalenstadion a înscris toate cele trei goluri ale lui Dortmund. După ce a făcut 2-0 din penalty, norvegianul a celebrat reușita prin a face flotări.

Gestul poate fi considerat un tribut la adresa lui Pierre-Emerick Aubameyang: în 2016, atacantul gabonez a început să facă flotări după ce a înscris golul victoriei într-un meci cu rivala Bayern.

  • 130 de milioane este cota de piață a lui Erling Haaland, potrivit celor de la Transfermarkt.

Manchester United crede că îi poate lua fața lui Chelsea în cursa pentru Erling Haaland

Începând de vara viitoare, Haaland va putea fi achiziționat de către orice club dornic să plătească 75 de milioane de euro, suma clauzei sale de reziliere. Evident, Chelsea nu va fi singura echipă care va încerca să îl convingă pe atacant să semneze.

O altă formație din Anglia dornică de serviciile fotbalistului este Manchester United. Clubul ar fi dispus să investească o sumă mare de bani pentru un atacant vara viitoare, iar Haaland este unul dintre numele vizate. 

Deși Chelsea s-a arătat mai dornică până acum, Manchester United crede că are un as în mânecă în negocierile cu Haaland. Motivul ar fi faptul că gruparea de pe Old Trafford i-a prelungit recent contractul lui Ole Gunnar Solskjaer cu trei ani. Cei doi se cunosc încă de la Molde, unde au colaborat foarte bine, iar diavolii roșii cred că norvegianul ar prefera o reunire cu fostul său antrenor.

                                                                                               Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Kent locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines