Jump to content

[Sport] - Avocații Barcelonei vor să dea ”block” transferului lui Messi la PSG! Pe ce se bazează catalanii și ce au pus la cale


EVERLAST

Recommended Posts

Oficialii celor de la Barcelona nu se împacă cu ideea că Leo Messi (34 de ani) va pleca de pe Camp Nou și va semna, cel mai probabil cu PSG. Avocații catalanilor au găsit o cale prin care vor să dea ”block” acestui transfer.

Quote

FC Barcelona v Atletico de Madrid - La Liga Santander

Messi a confirmat, duminică, în cadrul unei conferințe de presă, că se desparte de FC Barcelona, club pentru care a activat timp de 21 de ani.

Cum vor avocații Barcelonei să dea ”block” transferului lui Messi la PSG

Ce au făcut concret? Potrivit celor de la Daily Mail, avocații catalanilor au depus un apel la Curtea de Justiție a Uniunii Europene prin care au semnalat faptul că nici francezii nu respectă fair-play-ul financar. Ba, mai mult, angajații Barcelonei susțin că la PSG situația este chiar mai complicată.

”Datele celor de la PSG în privința fair play-ului financiar sunt mult mai proaste decât cele ale Barcelonei.

În sezonul 2019/20, 99% din veniturile celor de la PSG au fost consumate pentru salarii, în timp ce Barcelona a cheltuit doar 54%”, se arată în petiția depusă în numele avocatului Juan Branco.

În apelul depus deja, cei de la Barcelona au adăugat și informații despre salariile jucătorilor de la PSG, în frunte cu Neymar și Kylian Mbappe, dar și ale noilor achiziții din această vară, precum Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Achraf Hakimi și Georginio Wijnaldum.

Cum arată contractul primit de Messi de la PSG

Decizia instanței europene trebuie să vină însă repede - dacă Messi va semna un contract cu PSG, atunci va urma o procedură judiciară îndelungată.  

Cotidianul L'Equipe scrie că Messi aşteptat în cursul zilei de duminică în capitala Franţei, pentru a pune la punct ultimele detalii ale transferului la PSG.

  • Durata: contract valabil până în 2023, cu opțiune de prelungire până în 2024
  • Salariu: 35 de milioane de euro pe sezon, cu tot cu bonusuri de performanță
  • Numărul de pe tricou: 19


                                                                                              Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Kent locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines