Jump to content

[Sport] - Au uitat de rivalitate! Ramos se oferă să-l găzduiască pe Messi la Paris: ”Ar putea sta la mine”


EVERLAST

Recommended Posts

Leo Messi va fi coleg la PSG cu unul dintre rivalii săi din La Liga, Sergio Ramos, fost căpitan la Real Madrid, transferat și el în această vară de parizieni.

Quote

Real Madrid v FC Barcelona, La Liga, Madrid, Spain - 02 Mar 2019

Ramos a fost transferat în urmă cu o lună la Paris și deja s-a acomodat. Acesta și-a găsit o locuință și este gata să-l găzduiască pe Leo Messi, cu care a fost rival în ”El Clasico” timp de 15 ani.

Ramos se oferă să-l găzduiască pe Messi la Paris: ”Ar putea sta la mine”

”Ar putea sta la mine prima săptămână sau cam așa ceva. Se poate simți confortabil, aș fi mai mult decât fericit să fac asta”, a spus Ramos, citat de AS.com.

Ramos i-a transmis același mesaj și lui Leo Messi, cu care va împărți vestiarul pentru cel puțin doi ani la PSG: ”Dacă tu și familia ta preferați să stați într-o casă decât într-un hotel, puteți sta la mine”, a fost mesajul fundașului spaniol, potrivit sursei citate.

"PSG arată precum Avengers"

Cu atâtea staruri în echipă, pe lângă cei deja existenți, precum Neymar, sau Mbappe, PSG a fost comparată de publicația Calciomercato cu supereroii din filmul "Avengers".

"Donnarumma va încuia poarta, Sergio Ramos va da soliditate și personalitate, Hakimi va zbura, Wijnaldum va juca un rol tactic-cheie, Messi e Messi. Acesta este PSG, care arată precum Avengers, o echipă de supereroi!", se arată în sursa citată, care susține că "această echipă arată înspăimântător cel puțin e hârtie".

Cum ar putea arăta "primul 11" al lui PSG: Donnarumma - Hakimi, Sergio Ramos, Marquinhos (sau Kimpembe), Diallo - Verratti, Wijnaldum, Di Maria - Neymar, Mbappe, Messi

                                                                                                  Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines