Jump to content

[Sport] - În ce hal a putut să reacționeze Balotelli! A lovit un coleg și a făcut prăpăd în jur. Motivul supărării


EVERLAST

Recommended Posts

Moment incredibil cu Mario Balotelli în prim-plan. Capriciosul atacant, care evoluează acum la Adana Demirspor, și-a ieșit din minți după ce a fost schimbat în partida cu Konyaspor (1-1), și a făcut niște gesturi care i-a speriat pe colegii săi.

Quote

 

Mario Balotelli, reacție extrem de nervoasă după ce a fost schimbat

Totul s-a întâmplat după ce a fost schimbat cu Ezeh în minutul 57.

Nemulțumit de decizia antrenorului Samet Aybaba, italianul de 31 de ani a aruncat o sticlă și alte obiecte de pe lângă el, a lovit banca, a vociferat încontinuu și chiar l-a lovit cu pumnul pe un coleg aflat pe bancă.

Mario Balotelli a semnat în această vară cu Adana Demirpor

Intrat într-un con de umbră în ultimii ani, Mario Balotelli a semnat cu Adana Demirpor, nou-promovată în prima ligă turcă.

De când a venit, atacantul a jucat în toate cele 3 etape de până acum, fără a reuși să marcheze (două remize și o înfrângere).

Atacantul este la o nouă încercare de a-şi relansa cariera, după ce în sezonul 2019-2020 a jucat la Brescia, care a retrogradat din Serie A, iar în stagiunea trecută a fost la Monza, ce nu a reuşit să promoveze în elita fotbalului italian, transmite Agerpres.

Fostul internaţional italian (14 goluri în 36 de selecţii) a mai îmbrăcat de-a lungul anilor tricoul unor echipe ca Liverpool, Nice, Olympique Marseille, Inter, Milan.

  • Mario Balotelli ar urma să încaseze 15 milioane de euro în următorii 3 ani

Iar impresarul lui, Mino Raiola, a reușit să-i găsească un contract bănos - Mario Balotelli va semna pe 3 ani cu un salariu de 5 milioane de euro pe sezon.  

Devenit celebru pentru isprăvile sale din afara terenului, atacantul are în palmares titluri de campion cu Inter și cu Manchester City, dar cariera lui a intrat pe o pantă descendentă după ce a mai jucat pentru Liverpool și Milan.

Adana Demirspor este o echipă care revine în Superliga turcă după 26 de ani de așteptare.

                                                                                                                                             Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • taken locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines