Jump to content

[Sport] - Dinamo l-a pierdut pe Paul Anton, urmează Deian Sorescu? ”Are o valoare foarte mare, dar ne putem rezolva problemele!”


EVERLAST

Recommended Posts

Dinamo vrea să întrerupă seria neagră de 3 înfrângeri consecutive în partida de acasă cu FC Argeș, transmisă în direct la Digi Sport 1, sâmbătă de la ora 18.00.

Quote

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-ACADEMICA CLINCENI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (2.08.2021)

Dario Bonetti nu se va baza pe Paul Anton, cel care a devenit, în sfârșit, jucător liber, după ce a renunțat să mai încaseze restanțele financiare.

Italianul nu s-a speriat nici când a aflat care sunt datoriile lui Dinamo.

”Eu sunt concentrat pe procesul tehnic la Dinamo, nu pe cel financiar. Să rezolvăm problemele tehnice care sunt la fel de importante ca și cele financiare. Asta fiindcă proiectul sportiv poate rezolva partea financiară.

Sorescu este o situație, Anton a fost alta. Da, sunt importanți amândoi. În ceea ce-l privește pe Anton, sunt alegerile lui și ale clubului, un lucru corect până la urmă.

Sorescu e proprietatea clubului, are o valoare foarte mare și din punct de vedere financiar, nu doar tehnică.

Mi-ar părea rău să-l pierdem, dar, dacă va fi să-l vindem, Dinamo ar putea rezolva și problema financiară. M-ar fi surprins ca Sorescu să nu fie convocat la națională”, a fost reacția lui Dario Bonetti.

  • Dario Bonetti: ”Puteam avea puncte în plus”

El a explicat de ce este încrezător că va putea face o figură frumoasă cu Dinamo, chiar dacă se bazează pe foarte mulți tineri.

”Atmosfera este întotdeauna pozitivă la Dinamo, mai ales că n-am pornit la drum cu gândul că vom câștiga campionatul, iar acest detaliu trebuie să fie clar.

Puteam să avem câteva puncte în plus în aceste etape. Nu vorbim aici de meciul cu Farul, dar cu Chindia și cu Mioveni, cu atenție și cu răutate sportivă, puteam avea puncte în plus.

De exemplu, am pierdut cu Mioveni la singura oportunitate a adversarului, iar respectivul aproape și-a scrântit piciorul ca să dea gol! Trebuie să fim mai răi în cele două careuri, în apărare și în atac.

Prima preocupare este să-i fac pe băieți să crească rapid, sunt foarte tineri, cu o perspectivă frumoasă.

O altă preocupare sunt rezultatele, trebuie să avem victorii. Sunt convins că jucătorii vor da un răspuns foarte bun începând de la meciul cu FC Argeș”, a precizat Dario Bonetti.

                                                                                                                                        Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • taken locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines