Jump to content

[Sport] - Constantin Budescu a semnat cu FCSB! Anunțul lui Gigi Becali + detaliile contractului


EVERLAST

Recommended Posts

FCSB a reușit al treilea transfer din ”era” Edi Iordănescu, Constantin Budescu.

Quote

Budescu

Gigi Becali a anunțat că mijlocașul ofensiv de 32 de ani, care s-a despărțit recent de Damac FC, grupare din Arabia Saudită, a semnat contractul cu FCSB.

Constantin Budescu a semnat cu FCSB

”Budescu e semnat”, a declarat Gigi Becali, potrivit Sport.ro.

Gigi Becali l-a convins pe Constantin Budescu să revină la FCSB cu un salariu important pentru nivelul Ligii 1, 20.000 de euro pe lună, și o primă de instalare de 200.000 de euro. Mijlocașul ofensiv a semnat cu ”roș-albaștrii” un contract valabil un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Constantin Budescu este al treilea fotbalist ajuns la FCSB la cererea lui Edi Iordănescu, după Claudiu Keșeru, venit din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Ludogorets, și Valentin Gheorghe, ultima dată la Astra.

Constantin Budescu, revenire la FCSB după trei ani

Constantin Budescu a revenit, astfel, la FCSB după trei ani în care a mai jucat la Al-Shabab, unde Gigi Becali l-a vândut în schimbul a 2.5 milioane de euro, Astra Giurgiu și FC Damac.

În prima perioadă petrecută la clubul lui Gigi Becali, între iulie 2017 și iulie 2018, Constantin Budescu a bifat 37 de meciuri jucate, reușind 13 goluri și 12 pase decisive.

Constantin Budescu ar putea debuta la FCSB chiar în derby-ul cu Dinamo, programat duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1.

                                                                                                                                        Sursa

Edited by EVERLAST

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • EVERLAST changed the title to [Sport] - Constantin Budescu a semnat cu FCSB! Anunțul lui Gigi Becali + detaliile contractului
  • taken locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines