Jump to content

[Sport]Momentul în care stadionul lui Galatasaray a erupt, după faza cu Olimpiu Moruțan în prim-plan


Tom

Recommended Posts

Galatasaray, cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău printre titulari, a învins Lazio, scor 1-0, în prima rundă din grupele Europa League.morutan galatasarayMomentul în care stadionul lui Galatasaray a erupt, după faza cu Olimpiu Moruțan în prim-plan
Moruțan, care a primit cea mai mare notă din partea jurnaliștilor italieni de la TuttoMercatoWeb, a stat la baza unicului gol al meciului. În minutul 67, fostul jucător de la FCSB a trecut frumos de un adversar și a centrat în careu, acolo unde Lazzari și Strakosha s-au întrecut în greșeli. Portarul lui Lazio a respins în propria poartă, iar așa s-a scris istoria jocului de la Istanbul.

Cu ajutorul unei camere independente aflată în spatele porții lui Lazio, Galatasaray a surprins perfect momentul acțiunii lui Moruțan și al autogolului italienilor. Stadionul turcilor a erupt în momentul în care Strakosha a gafat inexplicabil și a trimis mingea în propria poartă.

"Coșmarul vostru s-a întors!", a scris Galatasaray, pe Twitter.

După prima rundă din grupa E a Conference League, Galatasaray e prima, cu trei puncte, fiind urmată de Olympique Marseille și Lokomotiv Moscova, formații care au remizat joi seară, scor 1-1. În următoarea etapă, turcii vor evolua pe terenul lui OM.

Moruțan și Cicâldău, cele mai mari note după Galatasaray - Lazio! Cum îi descriu italienii pe cei doi
Moruțan a avut cea mai mare ocazie de a înscrie în prima repriză. În minutul 23, fostul jucător de la FCSB a primit de la Cicâldău și a șutat puternic, de la marginea careului, însă mingea a nimerit transversala porții lui Lazio.

Alexandru Cicâldău a avut și el o prestație consistentă. Pe lângă pasa bună pentru Moruțan din prima repriză, fostul jucător al Universității Craiova a avut două șanse importante de a înscrie în poarta lui Lazio, ambele în partea secundă.

Cei doi români și Kerem Akturkoglu au fost jucătorii lui Galatasaray care au primit cele mai mari note (6,5) din partea jurnaliștilor italieni de la tuttomercatoweb.com.

"Românul a fost capabil să pună o presiune constantă asupra întregii apărări a lui Lazio. Prima dată a lovit bara transversală a lui Strakosha, care era bătut, iar apoi a pus mingea în careu la faza în care portarul biancocelestilor a făcut eroarea decisivă", au scris italienii despre Moruțan.

"Are capacitatea de a fi mereu găsit la locul și momentul potrivit. I-a lipsit doar golul pentru o prestație extraordinară, dar Strakosha a fost cel care s-a opus, iar apoi i-au lipsit câțiva centimetri", a fost descrierea făcută lui Cicâldău de sursa citată.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/conference-league/momentul-in-care-stadionul-lui-galatasaray-a-erupt-dupa-faza-cu-olimpiu-morutan-in-prim-plan-1273705

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines