Jump to content

[Sport]Olimpiu Moruțan, noul ”joker” de la Galatasary! Fatih Terim i-a găsit o nouă poziție în teren


Tom

Recommended Posts

Olimpiu Moruțan (22 de ani) a început cu dreptul aventura sa la Galatasaray. Presa din Turcia are cuvinte de laudă la adresa fostului jucător de la FCSB.Galatasaray v Lazio Roma: Group E - UEFA Europa League

Moruțan și Alexandru Cicâldău (24 de ani) au fost titulari în meciul pe care gruparea CIM BOM BOM l-a câștigat cu Lazio, scor 1-0, în prima rundă din grupele Europa League. Ambii jucători români s-au mișcat bine, dar primul a fost aproape de gol, când a nimerit bara cu un șut năprasnic.

În schimb, Cicâldău s-a remarcat prin cele mai multe șuturi expediate la poarta adversă, 4. Moruțan a avut un procentaj de 79% pase pe meci și o medie de 3.5 driblinguri, reușind și 16 pase bune. Aceste cifre ale lui Moruțan se datorează, conform presei din Turcia, și lui Fatih Terim.

Antrenorul i-a schimbat poziția din teren lui Olimpiu, față de precedentele partide, cu Trbzonspor și Kasimpasa.

Momentul în care stadionul lui Galatasaray a erupt, după faza cu Olimpiu Moruțan în prim-plan
Moruțan, care a primit cea mai mare notă din partea jurnaliștilor italieni de la TuttoMercatoWeb, a stat la baza unicului gol al meciului. În minutul 67, fostul jucător de la FCSB a trecut frumos de un adversar și a centrat în careu, acolo unde Lazzari și Strakosha s-au întrecut în greșeli. Portarul lui Lazio a respins în propria poartă, iar așa s-a scris istoria jocului de la Istanbul.

Cu ajutorul unei camere independente aflată în spatele porții lui Lazio, Galatasaray a surprins perfect momentul acțiunii lui Moruțan și al autogolului italienilor. Stadionul turcilor a erupt în momentul în care Strakosha a gafat inexplicabil și a trimis mingea în propria poartă.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/super-lig/olimpiu-morutan-noul-joker-de-la-galatasary-fatih-terim-i-a-gasit-o-noua-pozitie-in-teren-1277109

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines