Jump to content

[Sport]Vlad Dragomir a marcat primul său gol la noua echipă! Reușită de excepție a mijlocașului român


Tom

Recommended Posts

Vlad Dragomir (22 de ani), mijlocașul crescut de Arsenal, a marcat primul său gol pentru Pafos, echipă din prima ligă din Cipru.vlad-dragomir

Fostul internațional U21 a fost introdus în minutul 59 al jocului cu AEK Larnaca și a avut nevoie de doar câteva zeci de secunde pentru a marca un gol superb. Șutul său din afara careului a fost decisiv în economia rezultatului final. Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, după ce trupa oaspete, una dintre cele mai bune formații din Cipru, a deschis scorul în minutul 53 prin Trickovski.

800 de mii de euro este cota de piață a lui Vlad Dragomir, potrivit Transfermarkt.
2 meciuri și un gol sunt cifrele mijlocașului la Pafos FC.
Vlad Dragomir, primul său gol la Pafos, în prima ligă din Cipru
”Sunt fericit că am înscris primul meu gol în fața fanilor și mă bucur că am reușit să întoarcem rezultatul și am câștigat un punct. Ne-am dorit mult să înscriem și am simțit că toți jucătorii au fost foarte concentrați. Când am punctat eu, toți băieții m-au felicitat. Am arătat ca o echipă!”, a spus Vlad Dragomir la finalul jocului.
 

Dragomir a semnat cu Pafos după ce și-a încheiat în această vară înțelegerea cu echipa italiană Virtus Entella, care a retrogradat în Serie C, și a rămas liber de contract. Mijlocașul a fost dorit în ultimii ani de FCSB sau Universitatea Craiova, însă a decis să-și continue cariera în afara țării.

Vlad Dragomir a fost făcut parte din toate loturile naționale, de la U15 la U21.
Dragomir și-a început cariera la echipele de juniori ale celor de la Poli Timișoara, clubul aflat în orașul său natal. După ce a ajuns la echipa mare a bănățenilor, Dragomir a fost țintit de scouterii celor de la Arsenal, care nu au ezitat și l-au transferat în 2015.

La echipa londoneză, Vlad Dragomir a trecut prin toate grupele de vârstă. În 2018, mijlocașul a plecat liber de contract la Perugia. Iarna trecută, românul a fost transferat la Virtus Entella. Formația din Serie B a plătit 150.000 de euro pentru mijlocaș celor de la Perugia.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/fotbal-international/vlad-dragomir-a-marcat-primul-sau-gol-la-noua-echipa-reusita-de-exceptie-a-mijlocasului-roman-1277115

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines