Jump to content

[Sport]Ruptură la PSG! Pochettino l-a schimbat pe Messi în derby-ul cu Lyon, starul argentinian a refuzat să-i strângă mâna


Tom

Recommended Posts

Lionel Messi a fost titular în derby-ul PSG - Olympique Lyon, dar antrenorul Mauricio Pochettino l-a schimbat în minutul 76 cu Hakimi, lucru care l-a deranjat pe starul argentinian.profimedia-0632897097Meciul PSG - Olympique Lyon, transmis în direct pe Digi Sport 1, a reprezentat prima apariție a lui Messi în fața suporterilor din capitala Franței. Cu toate acestea, seara nu a fost una de vis pentru Messi.
Argentinianul a nimerit bara în prima repriză, iar după pauză nu și-a mai ajutat colegii în compartimentul ofensiv. Pochettino a fost nevoit să echilibreze puțin jocul, la scorul de 1-1, astfel că a decis să rupă tridentul ofensiv Messi - Mbappe, Neymar. Messi a fost cel sacrificat, pentru că alerga cel mai puțin pe faza defensivă.
Meciurile din Ligue 1 pot fi urmărite în direct pe canalele Digi Sport și în format live video pe siteul digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS.PSG a câștigat meciul cu Lyon în prelungiri, după ce Messi a fost schimbat. Icardi a dat lovitura în minutul 90+3.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/ligue-1/ruptura-la-psg-pochettino-l-a-schimbat-pe-messi-in-derby-ul-cu-lyon-starul-argentinian-a-refuzat-sa-i-stranga-mana-1278297

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines