Jump to content

[Sport]”Toată țara a văzut! Mi se pare ciudat!” Dan Petrescu nu mai suportă! Ce l-a deranjat teribil la meciul CFR - Craiova


Tom

Recommended Posts

VIDEO CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-0 | Dan Petrescu (53 de ani) a lăudat jocul echipei sale, dar a avut și un motiv care l-a deranjat teribil.FOTBAL:CFR CLUJ-UNIVERSITATEA CRAIOVA, LIGA 1 CASA PARIURILOR (20.09.2021)

”Bursucul” a reclamat faza din minutul 72, atunci când Bancu l-a lovit pe Manea, fără să atingă mingea, dar arbitrul Marcel Bîrsan nu a dictat penalty. Mai mult, fotbalistul oltenilor avea deja un cartonaș galben și putea fi eliminat.

”Din păcate, nici acum nu am primit ce meritam. Ca de obicei, de fapt. Un penalty mai clar ca ăla nu se vede. Noi nu primim penalty-uri așa... Penalty și roșu! Toată țara a văzut, era o fază prea simplu.

Arbitrul era acolo, am văzut poziționarea lui. Putea conta la final”, a spus Petrescu, mâhnit.


Dan Petrescu nu mai suportă! Ce l-a deranjat teribil la meciul CFR - Craiova . ”Mai ales de când am venit eu!”
Petrescu nu înțelege de ce echipa sa este privată de lovituri de la 11 metri și lasă senzația unei ”conspirații” la adresa sa.

”Puteam fi egalați și pierdeam două puncte mari. Trebuie să fie mai atenți la asemenea faze clare, când pe alte stadioane se dau penalty-rurile care se dau și al nostru este ca lumina zilei.

Mi se pare ciudat să fim arbitrați așa, mai ales de când am venit eu. Am avut și la Botoșani două penalty-uri, azi unul, se adună, le numărăm”, a mai spus Petrescu.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/toata-tara-a-vazut-mi-se-pare-ciudat-dan-petrescu-nu-mai-suporta-ce-l-a-deranjat-teribil-la-meciul-cfr-craiova-1279511

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines