Jump to content

[Sport]Verdict în cazul lui Octavian Popescu, ”perla” lui Gigi Becali! Ce accidentare a suferit și când va reveni


Tom

Recommended Posts

FCSB a învins în Bănie, 1-0 cu U Craiova 1948, dar roș-albaștrii au suferit o nouă pierdere la nivel de prim 11. Octavian Popescu (18 ani) a ieșit accidentat spre disperarea lui Edi Iordănescu (43 de ani), care și așa mai are jucători importanți la infirmerie, cazurile Florin Tănase și Florinel Coman.FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, LIGA 1 CASA PARIURILOR (23.08.2021)

Pe imaginile ÎN DIRECT de la Digi Sport s-a văzut cum în momentul schimbării (min. 66) când mijlocașul a fost înlocuit cu Iulian Cristea, acesta i-a arătat piciorul stâng lui Iordănescu jr, semn că acolo e locul accidentării.

Verdict în cazul lui Octavian Popescu, ”perla” lui Gigi Becali! Ce meciuri va rata
După o serie de investigații amănunțite, se pare că Popescu a suferit o leziune fibrilară, susține Fanatik. Așa se face că ”perla” lui Gigi Becali nu va fi apt pentru meciul cu Academica Clinceni, programat sâmbătă, de la ora 21:00, pe Arena Națională, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

De asemenea, Popescu este incert și pentru următoarea partidă din Liga 1, cea cu Chindia, programată în etapa 11, vineri, 1 octombrie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

În acest sezon, Octavian Popescu a jucat în 11 meciuri oficiale la FCSB și a marcat 3 goluri.

1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian popescu, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/verdict-in-cazul-lui-octavian-popescu-perla-lui-gigi-becali-ce-accidentare-a-suferit-si-cand-va-reveni-1281593

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines