Jump to content

[Sport]Iasmin Latovlevici, noul jucător de la FC Argeș, a spus de ce s-a despărțit de CFR Cluj: ”Nu am putut să accept!”


Tom

Recommended Posts

Iasmin Latovlevici (35 ani) s-a despărțit de CFR Cluj, campioana României, înainte de finalul perioadei de mercato.FOTBAL:CS MIOVENI-CFR CLUJ, LIGA 1 CASA PARIURILOR (6.08.2021)

Zilele trecute, FC Argeș a anunțat că Iasmin Latovlevici a venit la echipa antrenată de Andrei Prepeliță după despărțirea de CFR Cluj.

Iasmin Latovlevici: ”Nu am putut să accept să merg la echipa a doua!”
Într-o intervenție la emisiunea Digisport Special, fotbalistul a vorbit despre motivul pentru care a plecat de la formația din Gruia.

Latovlevici a declarat că a fost surprins că nu a mai fost dorit la CFR Cluj după sosirea lui Dan Petrescu, dar a spus că nu putea accepta să fie trimis la echipa a doua, astfel a ales să semneze cu FC Argeș.

”Totul a decurs foarte repede. Nu puteam să stau la o echipă unde nu jucam. Nu voiam să păcălesc pe nimeni. Am rezolvat amiabil. Nu se știa pentru că s-a schimbat antrenorul. Am rămas și eu surprins. Am jucat cinci meciuri. Am marcat și golul cu Clinceni, am avut și două assist-uri. Am început foarte bine. Mi-a zis cineva că am fost cel mai bun fundaș stânga. Nu vreau să mă laud, dar așa mi s-a transmis. Am fost șocat că nu m-a vrut antrenorul.
 

Nu am putut să accept să merg la echipa a doua. S-a rezolvat și am plecat. Vreau să le mulțumesc pentru că la CFR am mai adăugat două trofee. A fost o perioadă frumoasă. L-am cunoscut mai bine pe Marian Copilu. Am vorbit cu el și vrea o pauză. Sper să îl caute destule echipe. Nu cred că duce lipsă de oferte.

Continuam cu Șumudică. Nu aveam niciun motiv să nu continui. Nu am discutat prea mult. Mi s-a transmis un lucru, am analizat situația. Mă bucur că s-a rezolvat repede. Am jucat mai puțin decât mă așteptam. Important e că mi-am adus aportul la unele lucruri”, a declarat Iasmin Latovlevici la emisiunea Digi Sport Special.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/iasmin-latovlevici-noul-jucator-de-la-fc-arges-a-spus-de-ce-s-a-despartit-de-cfr-cluj-nu-am-putut-sa-accept-1294135

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines