Jump to content

[Sport]Întăriri pentru FCSB după pauza pentru naționale: Florin Tănase și Octavian Popescu revin! Ce se întâmplă cu Florinel Coman


Tom

Recommended Posts

FCSB a învins-o pe Chindia cu 1-0 și a ajuns la cinci victorii consecutive înaintea pauzei pentru meciurile echipelor naționale.Florin Tănase și Octavian Popescu / Foto: Sport Pictures

La reluarea Ligii 1, când ”roș-albaștrii” o vor întâlni pe CS Mioveni, nou promovată în prima divizie, Edi Iordănescu se va putea baza, dacă nu vor apărea alte probleme medicale, și pe Florin Tănase și Octavian Popescu.

Florin Tănase și Octavian Popescu revin la FCSB
Florin Tănase, căpitanul echipei în mod normal și golgheterul campionatului din sezonul trecut, s-a accidentat la gleznă la sfârșitul lunii august, în meciul cu CFR Cluj, pierdut 1-4 și va relua antrenamentele cu echipa în această săptămână, ceea ce-i va permite să atingă un nivel fizic bun până la duelul cu Mioveni.

Aceeași situație este valabilă și în cazul lui Octavian Popescu, ieșit accidentat din partida cu U Craiova 1948, 1-0 pentru FCSB în Bănie.

Odată cu revenirea lui Octavian Popescu, Edi Iordănescu va avea o soluție suplimentară și pentru regula U21, impusă de Federația Română de Fotbal. În absența lui Popescu, Edi Iordănescu a apelat la Ianis Stoica, care a intrat bine cu Academica Clinceni, când a reușit să și marcheze, dar a avut o evoluție ștearsă la Ploiești, cu Chindia.

Ce se întâmplă cu Florinel Coman
Florinel Coman, în schimb, mai are de așteptat până la momentul în care va putea intra în programul normal al echipei.

Accidentat la finalul lunii august, mijlocașul de bandă s-a operat de pubalgie la Londra și este așteptat să se antreneze cu echipa abia în pauza competițională din iarnă și să fie apt pentru ultima parte a sezonului regular și pentru play-off.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/intariri-pentru-fcsb-dupa-pauza-pentru-nationale-florin-tanase-si-octavian-popescu-revin-ce-se-intampla-cu-florinel-coman-1296297

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines