Jump to content

[Sport]Gestul de 200.000 de vizualizări făcut de Cristiano Ronaldo: "Și-a arătat din nou latura egoistă!"


Tom

Recommended Posts

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a salvat-o din nou pe Manchester United, în meciul cu Villarreal (2-1), din grupele UEFA Champions League, când a marcat golul victoriei în minutul 90+5.ronaldo

Gestul de 200.000 de vizualizări făcut de Cristiano Ronaldo: "Și-a arătat din nou latura egoistă!"
Cu ocazia meciului de pe Old Trafford, starul portughez a înregistrat un nou record în Champions League, devenind jucătorul cu cele mai multe prezențe în această competiție - 178. După meci, un gest făcut de Cristiano Ronaldo a devenit viral pe rețelele sociale.

La interviul de după meci, jurnalistul care a stat de vorbă cu Ronaldo a spus: "Cristiano, ai făcut-o din nou!". Atacantul lui Manchester United a tăcut pentru câteva momente, a ridicat din umeri și a făcut un gest care a strâns peste 20.000 de aprecieri și 200.000 de vizualizări pe Twitter.


"Prin gestul acesta a părut să spună că nu avea nicio îndoială că așa se va întâmpla. După acest gest de 'modestie', prin care și-a arătat din nou latura egoistă, a răspuns întărind această atitudine: 'Asta e treaba mea, da!

Meciul din această seară nu a venit în cel mai bun moment. N-am jucat foarte bine, dar uneori joc bine și nu marchez. Azi n-am jucat bine, dar am înscris'", a scris publicația argentiniană Ole despre gestul lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a revenit la Manchester United la finalul lunii august, iar în cele cinci meciuri jucate până acum a marcat cinci goluri.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/champions-league/gestul-de-200-000-de-vizualizari-facut-de-cristiano-ronaldo-si-a-aratat-din-nou-latura-egoista-1295259

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines