Jump to content

[Sport]Cristiano Ronaldo sau Bruno Fernandes? Solskjaer a stabilit cine va executa penalty-urile la Manchester United


Tom

Recommended Posts

Manchester United a câștigat cu scorul de 2-1 duelul cu Villarreal din grupele Champions League, iar Cristiano Ronaldo a fost eroul ”diavolilor”Young Boys v Manchester United, UEFA Champions League, Group F, Football, Wankdorf Stadium, Bern, Switzerland - 14 Sep 2021

Cu toate acestea, portughezul nu a fost desemnat de Ole Gunnar Solskjaer să execute loviturile de la unsprezece metri în cazul în care United ar fi primit.

Cristiano Ronaldo sau Bruno Fernandes? Solskjaer a stabilit cine va executa penalty-urile la Manchester United
Bruno Fernandes a dezvăluit că el ar fi fost jucătorul care ar fi bătut penalty, chiar dacă acesta nu a reușit să marcheze în meciul cu Aston Villa, atunci când Cristiano Ronaldo îi ceruse să îl lase pe el să execute.

”Eu ar fi trebuit să execut penalty-urile în această seară, dar nu am obținut unul. Antrenorul decide înainte fiecărui meci cine va executa loviturile de la unsprezece metri”, a declarat Bruno Fernandes pentru CBS Sports.

În meciul cu Aston Villa pierdut de Manchester United cu 0-1, ”diavolii” au avut șansa egalării în minutul 90+3, când a beneficiat de un penalty. Bruno Fernandes a fost cel care a decis să execute, în ciuda faptului că pe teren se afla și Cristiano Ronaldo, însă acesta a șutat dezamăgitor, mult peste poartă.

Conform Squawka, este pentru prima dată în cariera lui Bruno Fernandes când acesta nu trimite pe spațiul porții din lovitură de la 11 metri. Portughezul este cunoscut ca un excelent executant de penalty-uri, însă astăzi i-a dezamăgit pe fanii lui United, dar și pe anumiți experți din fotbalul britanic, care nu înțeleg de ce nu a fost lăsat Cristiano Ronaldo să execute. Britanicii susțin că CR7 a fost vizibil iritat la finalul jocului, fiind primul care a părăsit terenul.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/fotbal-international/cristiano-ronaldo-sau-bruno-fernandes-solskjaer-a-stabilit-cine-va-executa-penalty-urile-la-manchester-united-1293707

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines