Jump to content

[Sport]”Dacă aș avea o geantă cu bani, Messi ar fi aici!” Ronald Koeman, sătul de criticile primite pentru prestația Barcelonei


Tom

Recommended Posts

Situația Barcelonei este una extrem de dificilă, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al prestațiilor de pe terenul de fotbal.Athletic Club v FC Barcelona - La Liga Santander

La ultima partidă din Champions League, catalanii au primit o nouă doză de umilință din partea celor de la Benfica Lisabona care au învins cu scorul de 3-0, iar cel care primește în plin toate criticile este antrenorul formației, olandezul Ronald Koeman.

”Dacă aș avea o geantă cu bani, Messi ar fi aici!” Ronald Koeman, sătul de criticile primite pentru prestația Barcelonei
Ronald Koeman a luat parte la o conferință de presă unde a avut un discurs emoționant, în care a vorbit despre problemele Barcelonei și despre faptul că este foarte criticat pentru prestația grupării blaugrana, deși face tot ce îi stă în putință.

Antrenorul a mărturisit că, deși conducerea clubului nu i-a spus nimic cu privire la viitorul său, realizează că ar putea pleca în curând de la echipa catalană.

”Am ochi și urechi, dar rămân același. Știu că sunt filtrate multe lucruri, dar mie, din nou, nu mi-au spus nimic”, a declarat Ronald Koeman, citat de Mundo Deportivo.

Viitorul lui Koeman la Barcelona atârnă de un fir de ață, iar, la conferința de presă, antrenorul catalanilor a declarat că s-a săturat să se apere în fața criticilor îndreptate spre el. Tehnicianul a spus că se abține deocamdată să vorbească despre situația Barcelonei, însă a mărturisit că totul se trage din cauza problemelor financiare care nu au mai permis clubului catalan să dispună de cei mai buni jucători, inclusiv de Leo Messi.

Koeman a fost întrebat dacă un alt antrenor s-ar descurca mai bine la Barcelona, iar tehnicianul olandez a dat de înțeles că situația clubului ar fi aceeași dacă jucătorii nu se vor recupera după accidentări și dacă nu vor fi făcute investiții în ceea ce privește lotul echipei.

”Am aflat că a fost aici președintele, dar eu eram la antrenamente. Nu sunt cel mai important. Toată lume știe că sunt aici pentru că iubesc acest club. Am venit într-o situație foarte dificilă. M-am săturat să mă apăr. Nu are niciun sens.

Lumea care se pricepe poate analiza situația. Ne-am asumat schimbările din cadrul clubului. Vor fi oameni care vor spune că este o lipsă de respect, dar acest lucru nu se întâmplă doar astăzi. Într-o zi mi-ar plăcea să spun tot ce gândesc. Ăsta este adevărul”.

Nu știu ce ar putea să facă alt antrenor, trebuie să vorbesc și despre asta? Echipa va rămâne aceeași și în următoarele trei luni. Sunt multe de spus și despre sistemul de joc, dar acesta depinde de jucătorii pe care îi avem.

Dacă aș avea o geantă de bani, Messi ar fi încă aici. Trebuie să pregătim jocul cu ce avem deja. Dacă jucătorii se vor recupera, putem avea cea mai puternică echipă. Jucătorii tineri merită mai multe șanse”, a mai spus Koeman.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/la-liga/daca-as-avea-o-geanta-cu-bani-messi-ar-fi-aici-ronald-koeman-satul-de-criticile-primite-pentru-prestatia-barcelonei-1295111

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines