Jump to content

[Sport]Patronul lui Sepsi, enervat la culme de acuzațiile xenofobe ale lui Horațiu Moldovan: ”E o minciună ordinară!”


Tom

Recommended Posts

Horațiu Moldovan (23 de ani), portarul Rapidului, i-a acuzat de xenofobie pe suporterii lui Sepsi, la finalul meciului de la Sfântu Gheorghe, încheiat la egalitate, 2-2.laszlo-dioszegi

Unul dintre cei mai apreciați goalkeeperi ai momentului din Liga 1 a susținut că a fost înjurat de fanii covăsneni pe durata meciului și și-a adus aminte și de perioada în care a fost la Sepsi (iunie 2019-ianuarie 2020), când oamenii de la Sfântu Gheorghe l-ar fi marginalizat pentru că ”este român”.

Niciun minut nu a bifat Moldovan între buturile lui Sepsi.
450 de mii de euro este cota de piață a lui Horațiu Moldovan, potrivit Transfermarkt.
Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, enervat la culme de acuzațiile xenofobe ale lui Horațiu Moldovan: ”E o minciună ordinară”
Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, ”a luat foc” când a auzit declarația lui Moldovan. Acesta a declarat că nimic din ceea ce a afirmat portarul Rapidului nu este adevărat și consideră că jucătorul convocat în premieră de selecționerul Mirel Rădoi a avut o ieșire nepotrivită.

”Absolut nimic nu e adevărat. Acum, am citit și eu. E o aberație, mai mult decât o aberație. La noi, nu a apărat niciun meci. Cum să fie criticat, dacă nu a jucat nici măcar două minute? E ceva de groază. Cum să fie criticat că este român? La noi, nu există așa ceva! La noi, 80% din jucători sunt români. Nimeni n-a fost acuzat că e român sau sârb sau orice.


Eu sunt total stupefiat de ceea ce a zis Horațiu Moldovan. El n-a apărat, la noi, nici măcar un singur meci. Cum poate să spună așa ceva? La noi, echipa o face antrenorul, care merge să se consulte cu antrenorul de portari. Am crezut că nu citesc bine! Cum poate să afirme așa ceva? Când a fost foarte bine primit la noi, a primit salariul la zi, chiar dacă nu a apărat nici zece minute. E ceva de groază!

Nimeni nu i-a zis nici măcar să se ducă spre stânga sau spre dreapta. E ceva inadmisibil. Eu cred că, dacă cineva mai vorbește cu el, o să-și dea seama ce prostie a spus. E ceva sub orice critică. La meciul ăsta, nu știu dacă a fost huiduit. Dar, chiar dacă a fost huiduit la meciul ăsta, nu poate să spună ceva ce a fost în trecut, care nu este adevărat.

E o minciună ordinară! Sincer, eu n-am auzit să fie huiduieli, chiar pot să spun că Rapidul a fost primit foarte bine. Poate că cineva, un suporter sau doi au huiduit, că așa sunt suporterii. Dar de la huiduieli și până la acuze că a fost nu știu cum primit că e român… e ceva inadmisibil. Eu cred că a dat un interviu care e nelalocul lui”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Fanatik.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/patronul-lui-sepsi-enervat-la-culme-de-acuzatiile-xenofobe-ale-lui-horatiu-moldovan-e-o-minciuna-ordinara-1297681

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines