Jump to content

[Sport]Luis Suarez a predat o lecție uriașă de fair-play! Cum a reacționat după ce a înscris împotriva Barcelonei


Tom

Recommended Posts

Luis Suarez a înscris pentru 2-0 în derby-ul Atletico Madrid - FC Barcelona, în direct la Digi Sport 1, după care nu s-a bucurat.profimedia-0636059258

Luis Suarez a înscris în minutul 43, după care nu s-a bucurat. Suarez a fost extrem de dezamăgit după ce a fost cedat de FC Barcelona la Atletico Madrid, însă nu s-a bucurat după ce a înscris împotriva fostei sale echipe.

Cum a reacționat Luis Suarez după ce a înscris împotriva Barcelonei.

Luis Suarez a majorat avantajul lui Atletico Madrid, după ce Lemar reușise să deschidă scorul în minutul 24.

Luis Suarez, atac spre FC Barcelona în sezonul precedent: "M-au forțat să plec!"
După ce a câștigat titlul cu Atletico Madrid în sezonul precedent, Luis Suarez a trimis o săgeată veninoasă către fosta sa formația, FC Barcelona, care a renunțat foarte ușor la serviciile sale:

“Am trăit o perioadă foarte dificilă, nu m-au apreciat (n.r Barcelona) acolo și m-au forțat să plec, iar aici la Atletico m-au primit cu brațele deschise.

Toată familia mea a suferit alături de mine, a fost cel mai dificil sezon. Atletico a reușit un sezon uriaș, am fost cei mai constanți și meritam titlul”, a declarat Luis Suarez, cu lacrimi în ochi.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/la-liga/luis-suarez-a-predat-o-lectie-uriasa-de-fair-play-cum-a-reactionat-dupa-ce-a-inscris-impotriva-barcelonei-1297215

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines