Jump to content

[Sport]Florin Andone, exclus din lotul lui Cadiz! Ce l-a înfuriat pe antrenorul Alvaro Cervera


Tom

Recommended Posts

Cadiz a remizat cu Valencia, scor 0-0, în etapa a opta din La Liga, meci în care Florin Andone n-a făcut parte din lot.Florin Andone, în tricoul lui Cadiz / Foto: Profimedia

Atacantul român, alături de alți șase coechiperi, Choco Lozano, Ruben Sobrino, Carlos Akpapo, Marcuos Mauro, Victor Chust și Alberto Perea, au fost excluși din lot de antrenorul Alvaro Cervera, pentru acte de indisciplină.

Florin Andone, exclus din lotul lui Cadiz
Potrivit publicației spaniole Cope, Alvaro Cervera a decis să-i lase în afara lotului pentru că imediat după înfrângerea de runda trecută, 1-3 cu Rayo Vallecano, au ieșit la o petrecere dintr-un club de noapte.


Antrenorul lui Cadiz va decide, în cele din urmă, foarte probabil, să-i reprimească în lot pe cei șapte jucători, după pauza pentru meciurile echipelor naționale.

Florin Andone a revenit în vară, după mai bine de un an în care s-a confruntat cu probleme medicale, în Spania, la Cadiz, club la care a împrumutat timp de un sezon de la Brighton.

Două apariții pentru Florin Andone în acest sezon
De la semnarea contractului cu Cadiz, Florin Andone a bifat două apariții în La Liga, fără să reușească să marcheze. Atacantul român a debutat pentru Cadiz în înfrângerea cu Osasuna, 2-3, când a intrat de pe banca de rezerve, și a fost titular cu Rayo Vallecano.

După opt etape disputate, Cadiz este pe locul 14 în La Liga, cu șapte puncte acumulate.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/la-liga/florin-andone-exclus-din-lotul-lui-cadiz-ce-l-a-infuriat-pe-antrenorul-alvaro-cervera-1297711

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines