Jump to content

[Sport]Vești bune pentru Rapid! Mihai Stoichiță a oferit o soluție pentru cazul lui Iosif: "Miță, mă auzi? Depune actele!"


Tom

Recommended Posts

Problema antrenorilor principali fără Licență Pro va fi rezolvată într-o oarecare măsură în perioada următoare, anunță șeful Comisiei Tehnice de la FRF, Mihai Stoichiță.stoichita

Vești bune pentru Rapid! Mihai Stoichiță a oferit o soluție pentru cazul lui Iosif: "Miță, mă auzi? Depune actele!"
"Iosif mai are trei săptămâni și își intră în drepturi. Trebuie să dea examenul de admitere la Licența A, peste două sau trei săptămâni. Miță, mă auzi? Depune actele! Fă-ți Licența A, aici, în țară!

Moldova are o legislație care nu este în acord cu legislația muncii din România. Moldova a făcut un artificiu. În România ai nevoie de un carnet de antrenor ca să urmezi aceste licențe de specializare, care îți dau dreptul să fii antrenor profesionist.

În România, carnetul de antrenor se acordă în urma unor studii postliceale, după 1080 de ore de învățământ. În Moldova, ei dau carnetul de antrenor după 160 de ore! Cum să vină în România după studii de 160 de ore?

Dacă vii cu licența din Moldova, îți lipsesc 1080 de ore de instruire specifică meseriei de antrenor. Acolo înveți psihologie, anatomie, fiziologie. Apoi, la Licența B, înveți să antrenezi!", a spus Stoichiță, în cadrul emisiunii Liga Digisport.

Pe Marius Croitoru, Licenţa A luată în Moldova l-a costat 15.000 de euro
Marius Croitoru şi-a luat Licenţa A în Republica Moldova, însă această mişcare l-a costat mult, mult mai mult decât ar fi plătit dacă ar fi făcut cursurile în România.

Conform unui posesor de Licenţă A luată în România, contactat de digisport.ro, costurile ar fi în jur de 1.000 de euro.
Croitoru le transmite un mesaj acid celor care îi contestă pe el, pe Mihai Iosif, pe Ilie Poenaru şi pe Andrei Prepeliţă: "Să le fie ruşine celor care aruncă noroi, că noi n-avem carte".

Cum se descurcă în Liga 1 antrenorii fără Licența Pro
FC Botoșani, sub comanda lui Marius Croitoru, se află pe locul 3, cu 21 de puncte
Rapid, sub comanda lui Mihai Iosif, se află pe locul 7, cu 18 puncte
FC Argeș, sub comanda lui Andrei Prepeliță, se află pe locul 9, cu 15 puncte
Gaz Metan Mediaș, sub comanda lui Ilie Poenaru, se află pe locul 14, cu 8 puncte
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/vesti-bune-pentru-rapid-mihai-stoichita-a-oferit-o-solutie-pentru-cazul-lui-iosif-mita-ma-auzi-depune-actele-1299761

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines