Jump to content

[Sport]Cum l-a pierdut Dinamo pe Ion Gheorghe: "Au zis că trebuie să mă prezint la antrenament, dar a fost voința mea"


Tom

Recommended Posts

Ion Gheorghe (21 de ani) este unul dintre cei mai talentați jucători pe care Dinamo i-a pierdut în ultimii ani.ion

Ajuns la FC Voluntari, Ion Gheorghe a povestit în cadrul emisiunii Liga Digisport cum a rămas în Ilfov, după ce Dinamo nu a făcut rost de 50.000 de euro pentru a-l răscumpăra:

Cum l-a pierdut Dinamo pe Ion Gheorghe: "Au zis că trebuie să mă prezint la antrenament, dar a fost voința mea"
"La Dinamo nu a fost ok cum mi s-a transmis că nu sunt în vederile antrenorului. A fost bine pentru mine, am ajuns la Voluntari și am făcut pasul spre Liga 1. A depins de mine să plec și ulterior să nu mă întorc.

Dinamo a fost dispusă să mă ia înapoi după primul meu sezon la Voluntari. Când au fost domnii Prunea și Eugen Neagoe la Dinamo, clubul a activat clauza și au zis că trebuie să mă prezint la antrenament.

Mai departe a fost voința mea, ajungeam la judecată dacă eram obligat să revin. Până la urmă Dinamo nu a mai plătit cei 50.000 și eu am rămas la Voluntari. În momentul acela am considerat că este mai important pentru mine să am continuitate. Înaintea mea fusese readus Neicuțescu după câteva meciuri bune la Chindia, dar la Dinamo nu a mai jucat", a spus Ion Gheorghe, la Liga Digisport.
FC Voluntari se află pe locul 5, cu 18 puncte. Dinamo ocupă în prezent locul 15, cu șase puncte.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/cum-l-a-pierdut-dinamo-pe-ion-gheorghe-au-zis-ca-trebuie-sa-ma-prezint-la-antrenament-dar-a-fost-vointa-mea-1293413

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines