Jump to content

[Sport] Giani Kiriță și Daniel Pancu, dialog spumos: ”Am dat gol pentru că mai erau patru în teren”


Tom

Recommended Posts

Giani Kiriță (44 de ani) și Daniel Pancu (44 de ani) au depănat amintiri, ÎN DIRECT la Digi Sport.pancu giani kirita

Cei doi foști mari fotbaliști nu au fost adversari în Liga 1, dar au fost în SuperLig, campionatul Turciei. Mucalit din fire, Kiriță, care a vorbit deschis despre situația de la echipa sa de suflet, a povestit două întâmplări hazli din perioada în care a fost fotbalist. 

Kiriță și Pancu, un fin analist de-al Rapidului, au jucat pentru aceeași echipă din Turcia, Bursaspor, dar în perioade diferite.

Giani Kiriță și poveștile lui savuroase: ”Noi suntem obosiți morți după aceea!”
”Ne-am întâlnit în acel meci, cu 5 eliminați! El juca la Samsunspor atunci. Noi eram pe locul 1, la 11 puncte diferență, nu mai interesa pe nimeni ce facem. În acel meci, Giani a dat și gol, el nu a fost eliminat”, a povestit Pancu, prezent în studioul emisiunii Liga Digisport.


Aflat și el în direct, dar prin telefon, Kiriță a intervenit și a completat: ”Am dat și eu gol pentru că mai erau patru în teren!”. Replica lui Kiriță a produs hohote de râs în studio.

Kiriță a ținut să mai povestească și ce s-a întâmplat după primul său gol marcat pentru Dinamo.

”Stați să vă mai zic una. Mi-aduc aminte că am dat primul și eu gol la Dinamo și galeria noastră era în partea opusă și nu m-a prins nimeni. Și eu am făcut un sprint de vreo 60 de metri.

Mi-au zis ăștia: 'băi, gata! Tu nu mai dai gol. Păi, ce facem, noi suntem obosiți morți după aceea”, a mai spus Kiriță, spre amuzamentul general al celor din studioul Digi Sport.

Apoi, tot Giani Kiriță a completat: ”De atunci am zis că nu mai dau gol, dau prin Turcia, stau cu băieții.”
Sursa:https://www.digisport.ro/special/giani-kirita-si-daniel-pancu-dialog-spumos-am-dat-gol-pentru-ca-mai-erau-patru-in-teren-1290337

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines