Jump to content

[Sport]Gazon nou pe ”Ion Oblemenco” din Craiova! Cât va costa lucrarea și în cât timp va fi gata


Tom

Recommended Posts

VIDEO U Craiova 1948 - Universitatea Craiova 0-2 | Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, ”casa” celor de la Universitatea și de la U Craiova 1948, a intrat într-un amplu proces de schimbare a gazonului.craiova gazon11

Totul după derby-ul fratricid din Bănie, în urma căruia Adrian Mutu a fost demis de la gruparea finanțată de către Adrian Mititelu.

Mutu va oferi multe detalii despre demitere și experiența din Craiova azi, ÎN DIRECT la Fotbal Club, când va fi prezent în studioul Digi Sport.
Suprafața de joc arăta sub orice critică, astfel că autoritățile locale au luat decizia schimbării suprafeței de joc în această perioadă în care campionatul este întrerupt de meciurile echipei naționale. În plus și vremea permite o astfel de lucrare.

Gazon nou pe ”Ion Oblemenco” din Craiova! Ce se va întâmpla cu rulourile de gazon ce pot fi refolosite
Întreaga lucrare, care a demarat luni de dimineață, va costa 3 milioane de lei și va dura cel puțin două săptămâni

Gazonul va fi schimbat cu o suprafață hibridă pe terenul de joc și sintetică pe zonele laterale, fiind finanțat în totalitate din banii Primăriei Municipiului Craiova. Rulourile de gazon care se pot refolosi vor fi preluate și transportate la Liceul Energetic Craiova, acolo unde se vor monta pe terenul de fotbal din curtea școlii.

Se execută lucrări de montare cu achiziție a următoarelor tipuri de gazon:

8000 mp de gazon hibrid. Decopertarea se va efectua la o adâncime de 3-4 cm în vederea extragerii în totalitate a mochetei hibride.
2000 mp de gazon 100 % artificial. Acest tip de gazon se va monta pe marginea suprafeței. Decopertarea se va efectua la o adâncime de 3-4 cm în vederea extragerii în totalitate a vegetației.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/gazon-nou-pe-ion-oblemenco-din-craiova-cat-va-costa-lucrarea-si-in-cat-timp-va-fi-gata-1299713

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines