Jump to content

[Sport]”Îmi dă speranțe!” Motivul pentru care Răzvan Marin visează la un rezultat pozitiv la Germania - România


Tom

Recommended Posts

Echipa națională se va duela la Hamburg cu Germania în preliminariile pentru Campionatul Mondial organizat la Qatar din 2022.FOTBAL:ROMANIA-LIECHTENSTEIN, PRELIMINARIILE CM 2022 (5.09.2021)

Răzvan Marin a acordat un interviu pentru FIFA.com unde a vorbit despre următoarele meciuri ale României, cu Germania și Armenia.

”Îmi dă speranțe!” Motivul pentru care Răzvan Marin visează la un rezultat pozitiv la Germania - România
Internaționalul român este încrezător în șansele României la calificarea la Cupa Mondială și este de părere că echipa care va accede în play-off-ul competiției se va afla abia după ultimul meci din grupe.

În plus, la meciul cu Germania, Răzvan Marin consideră că ”tricolorii” lui Rădoi pot obține un rezultat satisfăcător pentru că sunt într-o formă foarte bună și au avut mai mult timp de pregătire.


”Sunt convins că putem face un joc bun cu Germania și putem pleca acasă cu un punct. Avem o mulțime de jucători care sunt într-o formă de top și am avut mai mult timp să ne antrenăm împreună comparativ cu ultimele câteva meciuri. Acest lucru îmi dă speranță.

Meciul cu Armenia va fi un meci extrem de important pentru clasamentul grupei noastre, dar nu va fi decisiv. După tot ce s-a întâmplat până acum în grupă, cred că orice echipă poate câștiga sau pierde puncte, indiferent cu cine ar juca. Macedonia de Nord a câștigat meciul cu Germania. Noi am pierdut în Armenia, dar am câștigat în Islanda. Nu cred că vom afla ce echipă va ajunge în play-off, decât la finalul grupelor”, a declarat Răzvan Marin pentru FIFA.

În ceea ce privește naționalele pe care le admiră, Răzvan Marin a mărturisit că Italia și Argentina sunt preferatele sale: ”Italia sau Argentina sunt favoritele mele. Italia este cea mai bună echipă națională. Nu trebuie să uităm că au câștigat anul acesta Campionatul European”.

Cum s-a desfășurat primul antrenament al României în formulă completă
Tricolorii s-au antrenat la baza de la Mogoșoaia în vederea meciurilor cu Germania (8 octombrie) și Armenia (11 octombrie), din preliminariile CM 2022 din Qatar.

"Tricolorii s-au antrenat în formulă completă, dar încă pe grupuri, cei care au evoluat duminică intrând în programul de refacere. Până când va putea lucra la turație maximă cu întreg lotul, Mirel Rădoi și staff-ul său au lucrat primele exerciții tactice cu o jumătate din lot", anunță FRF.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/echipa-nationala/imi-da-sperante-motivul-pentru-care-razvan-marin-spera-la-un-rezultat-pozitiv-la-germania-romania-1301749

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines