Jump to content

[Sport]Planul lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova! Cum vrea să ia titlul în fața FCSB-ului și a lui CFR Cluj


Tom

Recommended Posts

Universitatea Craiova s-a impus în războiul fratricid din Bănie, 2-0 cu U Craiova 1948 și a ajuns pe locul 5 în Liga 1, cu 19 puncte, la 11 lungimi de liderul CFR Cluj.FOTBAL:FC U CRAIOVA-UNIVERSITATEA CRAIOVA, LIGA 1 CASA PARIURILOR (3.10.2021)

Laurențiu Reghecampf  (46 de ani) are gânduri mari cu gruparea din Bănie. Tehnicianul este mulțumit de lotul actual, dar are un plan prin care vrea să ducă echipa de pe ”Ion Oblemenco” pe primul loc al ierarhiei.

Tehnicianul care a obținut rezultate remarcabile cu Steaua, actuala FCSB, vrea să fie acum campion și cu Universitatea. Reghe a pus la cale un proiect care să-i permită să oprească și hegemonia CFR-ului din cele mai recente patru sezoane, dar să ”o deraieze” și pe FCSB de pe ”autostrada” ce duce spre cununa cu lauri.

Planul lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova! Condișia pentru ca oltenii să se bată la titlu
Helmut Duckadam, fostul director de imagine al roș-albaștrilor, a dezvăluit că Reghecampf are în plan să aducă la echipă, în proxima perioadă de transferuri, de la iarnă, doi fotbaliști de valoare certă, care să fie din prima titluari și care să crească exponențial forța echipei.

”Eroul de la Sevilla” crede că anul acesta Universitatea Craiova va lupta pentru titlul de campioană mai mult decât ”verbal”, cum s-a întâmplat în edițiile trecute. Totuși, Duckadam mai vorbește de o condiție, care trebuie îndeplinită pentru ca obiectivul sportiv să poată fi realizabil.

”Universitatea Craiova nu mi-a plăcut acum (n.r. - cu U Craiova 1948), dar în celelalte meciuri (n.r. - de când a venit Laurențiu reghecampf, da). Va fi o pretendentă la tilu, dacă nu va avea probleme cu COVID-ul și cu accidentările.

În iarnă, cei de la Universitatea vor mai aduce unul sau doi jucători foarte buni și Craiova se va bate cu șanse la titlu”, a spus Duckadam, la Fotbal Club, de la Digi Sport.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/planul-lui-laurentiu-reghecampf-la-universitatea-craiova-cum-vrea-sa-ia-titlul-in-fata-fcsb-ului-si-a-lui-cfr-cluj-1301873

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines