Jump to content

[NewS] Alexandra Văcaru, 36 de ani, va fi noul prefect al Capitalei, au declarat, miercuri seară, surse guvernamentale pentru Libertatea.


Andrei1337

Recommended Posts

Alexandra Văcaru este inspector la Consiliul Concurenței și consilier pentru afaceri europene la Curtea de Justiție a UE, potrivit CV-ului.
Conform celei mai recente declarații de avere, completată în 14 iunie 2021, noul prefect deține în proporție de 100% 5 terenuri agricole în Podu-Iloaiei (Iași), dobândite prin cumpărare în perioada 2004, 2005 și 2008 (schimb), și trei apartamente cumpărate în Iași (2016) și București (2015 și 2017), a notat g4media.ro. Viitorul prefect este doctorand la Şcoala Doctorală Ordine Publică şi Siguranţă Naţională Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.
Alexandru Ioan Cuza din Iași, cu licență în drept. Lucrarea de licență s-a intitulat „Infracțiunile de serviciu și în legătură cu serviciul în dreptul comparat” Între 2005-2011, a urmat cursurile Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, cu licență în Relații internaționale și studii europene
                                                                                                                                                            Sursa: libertatea.ro/stiri

jOzqYru.gif

 Suntem in cautare de STAFF activ si cu experienta ! Campanie ON Activa -> Click

 Fetele beneficiaza de V.I.P gratuit-> Click

 Concursuri -> Click

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines