Jump to content

[News] Beatrice Mahler: Nu mi-aș dori să ajungem în situația în care a fost Italia, dar riscurile sunt mari


Andrei1337

Recommended Posts

Managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, a declarat miercuri, la Digi24, că situația din spitale este critică și că nu sunt semne că se va îmbunătăți în următoarele două săptămâni.
Beatrice Mahler a menționat că sunt pacienți care, deși au simptome de COVID-19, refuză să vină la spital în primele zile, iar în final ajung să fie internați cu forme severe ale bolii. „Pot să spun că avem pacienți care au nevoie de ATI și nu au un pat în ATI. Numărul de decese este în creștere. E extrem de frustrant, cu tot tratamentul, cu toată ventilația, să vezi pacienți tineri pe care îi pierzi pentru că forma de evoluție e extrem de surprinzătoare și de rapidă”, a spus Beatrice Mahler.
Doctorul pneumolog a precizat că România se confruntă cu „o situație critică, extrem de tensionată”. „Număr mare de pacienți care vin, număr de locuri limitate, dificultăți de a asigura asistență, pentru că personalul e același, chiar dacă avem un număr mai mare de cazuri. E o situație dificilă și din păcate următoarele două săptămâni nu se anunță a fi mai bune”, a afirmat Mahler.
                                                                                                                                     Sursa:libertatea.ro/stiri

jOzqYru.gif

 Suntem in cautare de STAFF activ si cu experienta ! Campanie ON Activa -> Click

 Fetele beneficiaza de V.I.P gratuit-> Click

 Concursuri -> Click

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines