Jump to content

[News] Raport: achiziția de teste PCR a crescut mult în China în 2019, cu luni de zile înainte de anunțul primului caz COVID


Andrei1337

Recommended Posts

Instituțiile implicate în prevenția și controlul bolilor din provincia Hubei, primul epicentru al pandemiei COVID, sunt cele care au sporit semnificativ cumpărarea de teste pentru depistarea agenților patogeni, în 2019, înainte ca Beijingul să confirme oficial apariția noului coronavirus, arată un raport realizat de o firmă de securitate cibernetică. Ministerul chinez de Externe a respins concluzia raportului, iar unii cercetători spun că datele nu sunt suficient de convingătoare pentru a stabili că autoritățile din provincie depistaseră boala cu luni de zile înainte de a informa comunitatea internațională, scrie Bloomberg.
Achizițiile de teste PCR din provincia Hubei au crescut semnificativ în 2019, în special în a doua jumătate a anului, potrivit cercetării publicate de firma australiano-americană de securitate cibernetică Internet 2.0. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a spus repetat că a fost informată de China pe 31 decembrie 2019, cu privire la apariția unor cazuri de penumonie cu o cauză necunoscută. Pe 7 ianuarie 2020, autoritățile chineze au identificat un nou tip de coronavirus, care ulterior a fost botezat SARS-CoV-2 – cauza bolii cunoscute drept COVID-19.
                                                                                                                                   Sursa:libertatea.ro/stiri

jOzqYru.gif

 Suntem in cautare de STAFF activ si cu experienta ! Campanie ON Activa -> Click

 Fetele beneficiaza de V.I.P gratuit-> Click

 Concursuri -> Click

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines