Jump to content

[Sport]România U21 – Suedia U20, ora 21:00. Bratu pregătește strategia pentru EURO 2023


Tom

Recommended Posts

Echipa națională de tineret a României continuă pregătirea pentru Campionatul European din 2023, competiție pe care o va găzdui alături de Georgia.u21

Selecționata pregătită de către Florin Bratu efectuează un stagiu de pregătire în sudul Spaniei și va întâlni Suedia U20 în această seară, de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită în format live text pe digisport.ro.

Cantonamentul ‘tricolorilor’ U21 se desfășoară în perioada 5 – 10 octombrie. Cele două meciuri amicale (Suedia U20 – 7 octombrie, Mexic U21 – 9 octombrie) și antrenamentele se vor desfășura în baza sportivă Marbella Football Center.

Drăgușin a refuzat convocarea
Radu Drăgușin a refuzat convocarea la naționala României U21, conform anunțului oficial făcut pe site-ul FRF. Fundașul a transmis că preferă să rămână în Italia, la Sampdoria, pentru a se adapta la echipa care l-a împrumutat de la Juventus.

"Este un refuz. Învoire ar fi fost cu acceptul nostru. Noi l-am convocat, voiam să fie lângă noi la U21. Este alegerea lui Radu, o respectăm. Am vorbit ieri cu el, m-a sunat, și i-am spus că se grăbește. Nu pot să-i impun nimic, pot doar să-l ajut dacă își dorește.

Eu am venit cu niște principii: să joci la echipa de club sau să completez cu jucători când ai probleme de lot. Eu am făcut performanța la tineret după ce am fost un antrenor corect, mereu am dat șansă tuturor. Radu cred că avea nevoie de echipa națională acum. El s-a transferat la o echipă frumoasă, Sampdoria, dar unde este greu să joace.

Are o concurență incredibilă acolo, e complicat să joace. Noi am vrut să-i oferim șanse la echipa națională. Acum o să împărțim echipa în două loturi, avem două meciuri în trei zile. Radu a arătat potențial la juniori, dar dacă nu accepți concurența este o problemă pentru mine.

Racovițan și Screciu sunt titulari la Botoșani și Craiova, echipe din partea de sus a clasamentului. Unde ar fi corectitudinea dacă ar juca el din start? Radu trebuie să-și găsească echilibrul și să joace, el nu a mai jucat la seniori din luna ianuarie", a declarat Florin Bratu, la emisiunea Liga DigiSport.

Lotul convocat de Florin Bratu:
PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB), Răzvan Ducan (CS Mioveni);

FUNDAȘI: Alexandru Georgescu (Farul Constanța), Alexandru Țîrlea (Deportivo Alaves B/Spania), Bogdan Racovițan (FC Botoșani), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Rareș Ispas (Sepsi OSK), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52);

MIJLOCAȘI: Marian Șerban (Chindia Târgoviște), Damian Isac (UTA), Daniel Toma (CS Mioveni), Marius Corbu (Academia Pușkaș/Ungaria), Victor Dican (Universitatea Cluj), Dragoș Albu (U Craiova 1948 SA), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Antonio Sefer (FC Rapid 1923), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Ișfan (FC Argeș), Alexi Pitu (Farul Constanța), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Ricardo Farcaș (Siena/Italia), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova);

ATACANȚI: Ianis Stoica (FCSB), Jovan Marković (Universitatea Craiova).
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/echipa-nationala/romania-u21-suedia-u20-ora-2100-bratu-pregateste-strategia-pentru-euro-2023-1303847

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines