Jump to content

[Sport]"Nu m-am înşelat". Afirmaţia îi aparţine lui Messi, dată în primul interviu amplu de la despărţirea de Barcelona


Tom

Recommended Posts

Leo Messi a plecat în lacrimi de la Barcelona, singurul club pentru care a jucat până acum, după 21 de ani de la aterizarea în Europa. A semnat cu PSG, iar până acum.Leo Messi

Un interviu cu Messi va apărea, sâmbătă, în publicaţia France Football, cea care manageriază singură acordarea Balonului de Aur, după ce a fost rupt acordul cu FIFA.

Mulţi cred că este un semn legat de cine va lua Balonul de Aur în 2021, după ce la începutul lunii septembrie s-au aflat numele celor 20 de jucători rămaşi în cursă.

Dacă voturile vor merge tot către Messi, ar fi al 7 lea "Balon", faţă de cele 5 ale lui Ronaldo, performanţă care va fi aproape imposibil de atins de alt fotbalist.
 

"Nu m-am înşelat". Declaraţiile lui Messi vor apărea sâmbătă în France Football
"Nu m-am înşelat", este titlul pe care francezii l-au pus pe prima pagină. În interviul acordat de Messi pentru numărul în care va fi publicată lista candidaţilor la Balonul de Aur, jurnaliştii francezi susţin că argentinianul a răspuns la toate întrebările, inclusiv la cele despre plecarea de la Barcelona şi semnarea contractului cu PSG.

Este primul interviu amplu pe care Leo Messi îl acordă după ce s-a despărţit de Barcelona, echipa vieţii sale, şi a semnat un contract pe două sezoane cu PSG.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/fotbal-international/nu-m-am-inselat-afirmatia-ii-apartine-lui-messi-data-in-primul-interviu-amplu-de-la-despartirea-de-barcelona-1304195

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines