Jump to content

[Sport]Ce ușurare! Andy Murray și-a recuperat deja verigheta pierdută: "Adidașii încă put în ultimul hal, dar s-au întors!"


Tom

Recommended Posts

Andy Murray (34 de ani, 121 ATP) a cerut ajutorul internauților joi, după ce și-a pierdut verigheta atașată de unul dintre adidași.Andy Murray

Tenismenul britanic își prinsese simbolul legăturii cu soția sa de șiretul adidașilor pe care i-a lăsat la uscat sub mașina sa, dar s-a trezit fără aceștia la finalul unui antrenament pentru Indian Wells.

Andy Murray și-a găsit verigheta pierdută la un antrenament pentru Indian Wells
La doar o zi după această pățanie, fostul lider mondial a reușit să găsească atât perechea de adidași, cât și verigheta. Atletul a postat un videoclip pe contul său personal de Instagram, în care s-a arătat fericit de faptul că și-a recuperat bunurile.

"Bună tuturor, sper că sunteți bine, vreau să trimit un mesaj rapid prin care să vă mulțumesc pentru toate mesajele și pentru faptul că ați distribuit povestea cu adidasul și verigheta. A trebuit să dau câteva telefoane astăzi și să vorbesc cu cei de la securitate despre tot, așa că am un mic anunț pentru toată lumea.


Vă vine să credeți? Încă put în ultimul hal, dar adidașii s-au întors, verigheta s-a întors, iar eu am intrat înapoi în grații. Să mergem!", a transmis britanicul.
 

Andy Murray și-a supărat soția, după ce a pierdut verigheta într-un mod bizar: "Sunt un idiot!"
Tenismenul britanic a povestit că s-a antrenat la temperaturi foarte ridicate, de 38-39 de grade Celsius, astfel că încălțările sale au devenit "umede și urât mirositoare", iar în lipsa unui balcon s-a gândit că ar fi o idee bună să lase pantofii sport la aerisit chiar sub mașina sa, care a fost parcată în fața hotelului.

În dimineața următoare, pantofii sport ai lui Murray nu mai erau sub mașină, cum nu se mai afla nici verigheta acestuia, care era legată de unul dintre pantofi, scrie The Guardian, care citează declarațiile tenismenului.

"Pantofii mei sport au fost furați, așa că am mers la un magazin de acolo și am luat o pereche diferită, o altă marcă. Nu e ideal, dar nu e capătul lumii.

Când mă pregăteam de antrenament, preparatorul fizic mi-a spus: 'Unde ți-e verigheta?'. Mi-am dat seama că am legat verigheta de pantof când jucam pentru că nu pot să mă antrenez cu ea pe mână. Deci da, mi-a fost furată și verigheta", a declarat Murray.
Sursa:https://www.digisport.ro/special/ce-usurare-andy-murray-si-a-recuperat-deja-verigheta-pierduta-adidasii-inca-put-in-ultimul-hal-dar-s-au-intors-1306093

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines