Jump to content

[Sport]Cine este singurul român inclus în topul celor mai talentați de 60 fotbaliști ai lumii


Tom

Recommended Posts

Cătălin Vulturar, mijlocaș defensiv de 17 ani legitimat la clubul italian Lecce, este considerat unul dintre cei mai promițători fotbaliști din lume.Cătălin Vulturar, fotbalistul lui Lecce / Foto: Instagram@22catalinn

Publicația britanică The Guardian a alcătuit un top al celor mai talentați 60 de tineri fotbaliști, în care a fost inclus și mijlocașul crescut la UTA Arad.

Cătălin Vulturar, în topul celor mai talentați 60 de fotbaliști ai lumii
Alături de românul de 16 ani, în top se mai află nume deja consacrate din fotbalul mondial, precum Youssoufa Moukoko, de la Borussia Dortmund sau Gavi, fotbalistul Barcelonei.

Cătălin Vulturar, fotbalist crescut la Academiei UTA-ei Arad, a făcut pasul în Italia în urmă cu un an, când a fost transferat de Lecce, formație la care este legitimat și Romario Benzar.


Internațional român U18, Cătălin Vulturar a jucat în acest sezon pentru Lecce în campionatul de Primavera 1, dar a fost luat și în lotul echipei mari, care se află în Serie B, pentru meciul cu Cremonese, din prima etapă, dar și la cel cu Parma din Cupa Italiei.

Lecce a transferat trei jucători români în toamna anului trecut
Alături de Cătălin Vulturar, Lecce i-a mai transferat și pe Rareș Burnete și Răzvan Pașcalău, de asemenea în toamna lui 2020.

Cel care a fost implicat în aducerea românilor la Lecce este Pantaleo Corvino, directorul sportiv care l-a adus și pe Ianis Hagi la Fiorentina.
Sursa:https://www.digisport.ro/special/cine-este-singurul-roman-inclus-in-topul-celor-mai-talentati-de-60-fotbalisti-ai-lumii-1305929

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines