Jump to content

[Sport]Gestul prin care Hansi Flick l-a impresionat pe Mirel Rădoi, după Germania - România 2-1


Tom

Recommended Posts

Germania a bifat victoria la cel mai mic scor din mandatul lui Hansi Flick cu România, 2-1 la Hamburg în preliminariile Campionatului Mondial.Hansi Flick și Mirel Rădoi, în timpul meciului Germania - România / Foto: ProfimediaLa finalul partidei, Hansi Flick a recunoscut că echipa sa nu a avut o misiune ușoară, din cauza modului în care s-a apărat România, și a ținut să-i felicite pe ”tricolori”.
 

Gestul prin care Hansi Flick l-a impresionat pe Mirel Rădoi, după Germania - România 1-2
La finalul jocului, Hansi Flick a mers la banca României și i-a felicitat pe jucători și pe cei din staff-ul tehnic, gest care l-a făcut pe Mirel Rădoi să spună despre selecționerul german ”un domn”.

”Un gest frumos, așa cum și eu aș fi vrut să mă grăbesc să mă duc să-l salut primul, a venit și ne-a salutat și pe noi pe bancă. Un domn”, a recunoscut Mirel Rădoi.

Înaintea partidei cu România, Germania mai disputase, după instalarea lui Hansi Flick pe banca tehnică, jocurile cu Liechtenstein, 2-0, Armenia, 6-0, și Islanda, 4-0.

Hansi Flick l-a înlocuit pe banca tehnică a primei reprezentative germane pe Joachim Low, cel care condusese campioana mondială din 2014 timp de 15 ani.

Hansi Flick a remarcat defensiva României
La finalul meciului cu România, Hansi Flick a vorbit despre misiunea dificilă pe care a avut-o Germania în încercarea de a ”sparge” blocul defensiv ”tricolor”, alcătuit de Mirel Rădoi din cinci fundași.

”Am încasat un gol rapid şi nu a fost atât de uşor să trecem peste acest lucru, în faţa unei echipe care s-a apărat foarte bine, cu o linie de cinci, unde era mereu un picior care încerca să blocheze mingea.

Însă echipa noastră a dat totul, nu a renunţat niciodată şi a avut încredere. Precizia nu a fost întotdeauna satisfăcătoare, dar victoria a fost foarte meritată”, a transmis Hansi Flick.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/cm-2022-qatar/gestul-prin-care-hansi-flick-l-a-impresionat-pe-mirel-radoi-dupa-germania-romania-2-1-1308297

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines