Jump to content

[Sport]Ce trebuia să facă România diferit în repriza a doua cu Germania, în opinia lui Gabi Balint: "Asta m-a deranjat!"


Tom

Recommended Posts

România putea pleca neînvinsă din Germania, însă nu a reușit să țină de scor și în cele din urmă a pierdut cu 1-2, într-un meci din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, în grupa J.balint

După golul lui Ianis Hagi, "tricolorii" au jucat din ce în ce mai defensiv, întrucât și germanii au început să aglomereze treptat jumătatea noastră de teren. În cele din urmă, o greșeală de marcaj la un corner a adus golul victoriei pentru nemți. 

Gabi Balint consideră că România trebuia să țină mai mult de minge în repriza a doua
La Digi Sport Special, Gabi Balint a analizat evoluția selecționatei României din meciul cu Germania. În opinia sa, elevii lui Mirel Rădoi ar fi trebuit să încerce să țină mai mult de minge, deși acest lucru era foarte greu de făcut, având în vedere pressingul foarte intens făcut în permanență de către nemți.

"În momentul în care alergi fară minge, dacă te aperi și faci efort, când intri în posesia mingii eșți sufocat. E greu în momentul ăla să pleci pe contraatac sau să încerci să ai posesie, mai ales că astăzi germanii au avut posesie în jur de 74%. E adevărat, am pierdut mingea ușor și asta mai mult în repriza a doua. Am avut momente când recuperam și o pierdeam.


Din păcate, ăsta a fost un alt moment negativ al echipei noastre. Pentru că ar fi trebuit să ținem mai multe de minge, chiar daca nu puteam să declanșam un contraaatac, trebuia macar puțină posesie să facem. Prea mult a fost mingea în posesia lor, asta m-a deranjat, că nu reușeam deloc să ieșim puțin, să punem probleme. Normal că până la urmă nu poți să rezișți presiunii pe care ți-o fac", a explicat fostul internațional român. 
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/echipa-nationala/ce-trebuia-sa-faca-romania-diferit-in-repriza-a-doua-cu-germania-in-opinia-lui-gabi-balint-asta-m-a-deranjat-1307557

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines