Jump to content

[Sport]"A dat cu ciocul, cu sovieticul". Super golul lui Ianis Hagi împotriva Germaniei l-a lăsat mască pe Viorel Moldovan


Tom

Recommended Posts

Tactica abordată de Mirel Rădoi în meciul Germania - România a surprins pe multă lume, mai ales că el a şi spus de multe ori că nu face rabat de la principiile sale ofensive. Însă golul lui Ianis Hagi l-a lăsat mască pe Viorel Moldovan.Germany v Romania - 2022 FIFA World Cup Qualifier

Viorel Moldovan: "Acţiune de mare clasă. A dat cu sovieticul"
Însă golul lui Ianis Hagi, din minutul 9, a fost unul de poveste, iar totul putea să se termine cu un deznodământ "în stil italian".

Păcat că, în anumite momente, nu am reuşit să punem mai multe probleme în ofensivă, să ne ducem şi să speculăm vulnerabilităţile lor mai ales în axul central defensiv, să ajungem în situaţii de unu-la-unu, ceea ce am făcut în debutul jocului, când am reuşit să şi marcăm prin Ianis Hagi, după o acţiune individuală, săltat Rudiger acolo, pe partea stângă, a intrat în careu şi a dat cu ciocul - cum se spune - cu sovieticul, a reuşit să înscrie.

A fost o acţiune de mare clasă şi o execuţie foarte rapidă din partea lui Ianis. Chiar mi-a plăcut, nu a mai pierdut timpul, a armat-o şi a reuşit să deblocheze rezultatul", a spus Viorel Moldovan la Digi Sport Matinal.


Antrenorul Viorel Moldovan (49 de ani) are 70 de selecţii şi 25 de goluri pentru echipa naţională a României.
Ianis Hagi, al doilea gol în 5 selecţii la naţionala mare a României
Acţiunea lui Ianis Hagi, din minutul 9, a fost una rafinată şi spectaculoasă. Mijlocaşul de 22 de ani l-a ridiculizat pe super fundaşul lui Chelsea, Rudiger, şi i-a trecut mingea printre picioare, după care l-a executat pe Ter Stegen.

 


35 de milioane de euro este valoarea de piaţă a fundaşului central Antonio Rudiger (28 de ani), conform publicaţiei de specilaitate Transfermarkt.
Germania - România s-a terminat 2-1, iar "tricolorii" au căzut pe locul 4 în grupă, însă pot reveni dacă bat Armenia luni. Pentru calificarea la baraj, echipa lui Mirel Rădoi ar trebui să câştige toate cele 3 meciuri rămase din preliminarii, pentru a nu mai depinde de rezultatele celorlalte echipe din grupă.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/echipa-nationala/a-dat-cu-ciocul-cu-sovieticul-super-golul-lui-ianis-hagi-impotriva-germaniei-l-a-lasat-masca-pe-viorel-moldovan-1307559

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines