Jump to content

[Sport]Fotbalistul din naționala României căruia Marius Șumudică nici n-a vrut să-i rostească numele + pe cine a ”câștigat” echipa


Tom

Recommended Posts

România a avut o prestație apreciată în meciul cu Germania, în care a condus cu 1-0, dar s-a văzut învinsă, 1-2.Andrei Burcă, în meciul Germania - România / Foto: ProfimediaCu un sistem cu cinci fundași, România a reușit un joc defensiv bun la Hamburg, iar unul dintre remarcați este Adrian Rus, stoperul care evoluează în Ungaria, la Mol Fehervar.

Fundașul ”câștigat” de România după meciul cu Germania
Marius Șumudică, noul antrenor al lui Yeni Malatyaspor, a transmis că România a ”câștigat” un fundaș odată cu meciul cu Germania, pe Adrian Rus.

De asemenea, Marius Șumudică a evidențiat și jocul lui Vlad Chiricheș, căpitanul echipei naționale.

”Mi-a plăcut foarte mult Rus, am câștigat un fundaș central. Chiricheș, foarte bine”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport Special.

Marius Șumudică nu a vrut, însă, să analizeze prestația celui de-al treilea fundaș titularizat de Mirel Rădoi, Andrei Burcă. Mai mult, antrenorul nici nu i-a rostit numele stoperului de la CFR Cluj.

”Evit să vorbesc despre celălalt fundaș central”, s-a rezumat la a spune Marius Șumudică.

Marius Șumudică l-a avut jucător pe Andrei Burcă în perioada CFR Cluj, însă nu a putut să-l folosească niciun minut, din cauza unei accidentări. Coincidență sau nu, stoperul a revenit și a fost integralist în primul meci oficial disputat după revenirea lui Dan Petrescu, cel care l-a înlocuit pe Marius Șumudică, 0-1 cu FC Botoșani.

Strategia lui Mirel Rădoi, remarcată de Marius Șumudică
Antrenorul care a preluat-o în această săptămână pe Yeni Malatyaspor a remarcat și strategia lui Mirel Rădoi pentru meciul cu Germania, care va trebui, însă, schimbată pentru jocul cu Armenia, care trebuie câștigat pentru a avea șanse reale la ocuparea locului doi, de baraj, la finalul preliminariilor.

”Mi-a plăcut foarte mult ceea ce am văzut, mai ales că a folosit un sistem care-mi place și mie, cu cinci fundași. Mi-a plăcut foarte mult cum a abordat meciul Rădoi, îl felicit. Cred că este unul dintre cele mai bune meciuri din ultimii șase-șapte ani pentru echipa națională.

Gândiți-vă ce ar fi însemnat un gol al lui Pușcaș. A făcut un meci foarte bun, cu o strategie bună, care acum trebuie schimbată ca să câștigi meciul cu Armenia. Mirel a imprimat o altă filosofie, mult mai agresivă, n-am mai văzut de mult echipă așa agresivă, s-a jucat cu un pressing avansat”, a transmis Marius Șumudică.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/echipa-nationala/fotbalistul-din-nationala-romaniei-caruia-marius-sumudica-nici-n-a-vrut-sa-i-rosteasca-numele-pe-cine-a-castigat-echipa-1308775

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines