Jump to content

[Sport]Ce jucători l-au impresionat pe Marius Șumudică după Germania - România 2-1: "O să ajungă departe"


Tom

Recommended Posts

Ce jucători l-au impresionat pe Marius Șumudică după Germania - România 2-1: "O să ajungă departe".CFR Cluj v FC U Craiova 1948 - Romania Liga 1, Cluj-Napoca - 16 Jul 2021

Șumudică a remarcat câțiva tricolori, printre care Adrian Rus, George Pușcaș sau Valentin Mihăilă: "Mihăilă o să crească foarte mult, cred că i-a prins bine această mutare în Italia și o să ajungă departe.

Pușcaș a fost izolat, cu fundași puternici lângă el. Dar peste ce mă așteptam eu de la el. Mi-a plăcut foarte mult Rus. Am câștigat un fundaș central. Chiricheș a jucat foarte bine și el. Evit să vorbesc despre celălalt fundaș central (n.r Burcă)", a spus Șumudică, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Strategia lui Mirel Rădoi, remarcată de Marius Șumudică
Antrenorul care a preluat-o în această săptămână pe Yeni Malatyaspor a remarcat și strategia lui Mirel Rădoi pentru meciul cu Germania, care va trebui, însă, schimbată pentru jocul cu Armenia, care trebuie câștigat pentru a avea șanse reale la ocuparea locului doi, de baraj, la finalul preliminariilor.

”Mi-a plăcut foarte mult ceea ce am văzut, mai ales că a folosit un sistem care-mi place și mie, cu cinci fundași. Mi-a plăcut foarte mult cum a abordat meciul Rădoi, îl felicit. Cred că este unul dintre cele mai bune meciuri din ultimii șase-șapte ani pentru echipa națională.

Gândiți-vă ce ar fi însemnat un gol al lui Pușcaș. A făcut un meci foarte bun, cu o strategie bună, care acum trebuie schimbată ca să câștigi meciul cu Armenia. Mirel a imprimat o altă filosofie, mult mai agresivă, n-am mai văzut de mult echipă așa agresivă, s-a jucat cu un pressing avansat”, a transmis Marius Șumudică.
Clasamentul grupei României din preliminariile CM 2022NWQ4OWJmMjY1YWE5MDIyMTk2ZWFjOTY1YmUxYzE1Preliminarii CM 2022. Partide rămase de disputat din Grupa J:
11 octombrie 2021: ROMÂNIA – Armenia, Islanda – Liechtenstein, Macedonia de Nord – Germania (21:45)
11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)
14 noiembrie 2021: Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/echipa-nationala/ce-jucatori-l-au-impresionat-pe-marius-sumudica-dupa-germania-romania-2-1-o-sa-ajunga-departe-1309125

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines