Jump to content

[Sport]”Nu sunt genul de om care cere cine știe ce!” Declarațiile lui Cristiano Bergodi la sosirea pe aeroport, după ce a preluat Sepsi


Tom

Recommended Posts

Cristiano Bergodi a revenit în fotbalul românesc. Tehnicianul italian a preluat Sepsi Sf. Gheorghe după despărțirea covăsnenilor de Leo Grozavu.bergodi

Bergodi va debuta pe banca celor de la Sepsi într-un meci împotriva fostei sale echipe, FC Voluntari.

”Nu sunt genul de om care cere cine știe ce!” Declarațiile lui Cristiano Bergodi la sosirea pe aeroport, după ce a preluat Sepsi
La sosirea în România, Bergodi a mărturisit că este foarte entuziasmat să preia Sepsi, un club unde s-au făcut foarte multe investiții.

Mai mult, Bergodi a declarat că nu a avut mari pretenții pentru a reveni în România, iar negocierile cu echipa din Sfântu Gheorghe s-au desfășurat rapid.

Pentru Sepsi, debutul lui Cristiano Bergodi nu va fi singura premieră de sâmbătă. Tot atunci, covăsnenii își vor inaugura stadionul.

”Important e că am semnat. Au trimis pe e-mail contractul și nu am avut niciun fel de problemă. Am discutat și într-o zi și jumătate ne-am înțeles.

Mă bucur, sunt mândru de acest lucru, pentru că din 2005 am ajuns în România și am fost mereu în legătură. Am cunoscut oameni importanți din fotbal și am speranța că am dat ceva bun în ceea ce privește fotbalul. Am găsit această țară care m-a primit foarte, foarte bine și sunt bucuros că revin la un club ca Sepsi.

Anul trecut, de exemplu, când eu eram încă la Craiova, mi s-a părut o echipă foarte bună. I-am urmărit în play-off și echipa a jucat foarte bine, a fost o surpriză în play-off. În acest moment, este un recul. S-au făcut investiții, acum nu merge bine treaba, dar e un club serios, stabil din punct de vedere financiar și are un lot care are potențial.

Îmi place că sâmbătă inaugurăm stadionul cu Voluntari, echipa mea din urmă cu doi ani. Am trăit momente frumoase acolo. Asta e o motivație, o ambiție pentru un antrenor care face treabă în fotbal.

Nu le-am cerut nimic. Nu sunt genul de om care cere cine știe ce. Vedem în iarnă, ca de obicei. Acum nu e corect să vorbim despre cine va veni. Am văzut, m-am informat despre lot, am urmărit și meciurile nu numai ale lui Sepsi, ci și ale celorlalte echipe”, a declarat Cristiano Bergodi pe aeroport, citat de AS.ro.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/nu-sunt-genul-de-om-care-cere-cine-stie-ce-declaratiile-lui-cristiano-bergodi-la-sosirea-pe-aeroport-dupa-ce-a-preluat-sepsi-1310421

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines