Jump to content

[Sport]Reacții dure în Spania, după golul lui Kylian Mbappe: "Cea mai mare eroare de când există VAR!"


Tom

Recommended Posts

Franța a câștigat Liga Națiunilor, după ce a învins Spania, scor 2-1, la Milano, însă golul decisiv al campioanei mondiale, semnat de Kylian Mbappe, a fost unul controversat.mbappe

Reacții dure în Spania, după golul lui Kylian Mbappe: "Cea mai mare eroare de când există VAR!"
Kylian Mbappe a marcat golul de 2-1 în minutul 80, când a fost lansat în adâncime de Theo Hernandez, l-a fentat pe portarul Unai Simon și a trimis în plasă. Golul a fost validat după consultarea VAR, însă reluările nu i-au convins pe spanioli, care susțin că starul lui PSG se afla în poziție de offside.

"Controversă uriașă!", a scris Marca, după golul lui Mbappe. "Franța trece în avantaj cu scandal", a fost reacția Mundo Deportivo. "Unde te duci Mbappe? Ah, nu e nimic, arbitrul validează golul! Scandalos", a scris Deportes Cuatro. "Nu se anulează golul?", a fost și reacția jurnalistul Josep Pedrerol, de la El Chiringuito.

Andujar Oliver, fost arbitru spaniol: "Este offside, fără îndoială"
Eduardo Garcia, prezentator la Onda Cero: "Faptul că acest gol nu a fost anulat este una dintre cele mai mari rușini din istoria VAR. E cea mai mare eroare de când există VAR. E un offside care trebuia semnalizat de asistent, nu de VAR"
În schimb, fostul arbitru Iturralde Gonzalez spune că decizia este corectă în cazul în care Eric Garcia a atins mingea înainte ca aceasta să ajungă la Mbappe: "Eric se aruncă pentru a încerca să respingă. Dacă o atinge, e gol. Mbappe nu influențează faza. Regulamentul vorbește doar despre influențarea fazei".

Arbitrul partidei de la Milano a fost englezul Anthony Taylor, în timp ce în camera VAR s-au aflat alți trei englezi (Stuart Attwell, Chris Kavanagh, Lee Betts), dar și un olandez (Pol van Boekel)
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-natiunilor/reactii-dure-in-spania-dupa-golul-lui-kylian-mbappe-cea-mai-mare-eroare-de-cand-exista-var-1310625

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines