Jump to content

[Sport]"Voi fi mereu acolo!" Thiago Silva reacționează după ce Neymar a luat prin surpridere lumea fotbalului cu anunțul făcut


Tom

Recommended Posts

Neymar (29 de ani) a surprins lumea fotbalului cu ultimele declarații.profimedia-0617541816

Thiago Silva, mesaj pentru Neymar
Starul brazilian a afirmat că, cel mai probabil, Cupa Mondială din 2022 va fi ultima pentru el, pentru că nu "mai are tăria mentală să facă față" unei astfel de presiuni.

Coleg de 10 ani cu Neymar la naționala Braziliei, Thiago Silva i-a transmis un mesaj de susținere prietenului său.

"Aici, la echipa națională, am trecut și eu prin momente similare, mai ales după Cupa Mondială din 2014. Am fost numit un plângăcios, un om slab, foarte slab din punct de vedere mental. Aceste lucruri te rănesc, mai ales când tu știi că nu ăsta e adevărul.

Sper ca Neymar să nu-și piardă bucuria, să continue să fie fericit, așa cum a fost mereu. E un copil special și atunci când e fericit, când facee ceea ce îi place, dă randament. ", a declarat Thiago Silva.

Într-o postare pe rețelele sociale, Thiago Silva i-a mai transmis un scurt mesaj lui Neymar: "Dacă ai nevoie de cineva puternic lângă tine, să știi că voi fi mereu acolo! Familia Silva te iubește".

Neymar: "Cupa Mondială din 2020 cred că e ultima pentru mine"
Neymar (29 de ani) a vorbit despre viitorul său la naționala Braziliei, care se pregătește de Cupa Mondială din 2022.

Atacantul brazilian de la PSG a vorbit cu presa și spune că cel mai probabil Cupa Mondială din Qatar care se va desfășura în iarna lui 2022 o să fie ultima.

"Cred că e ultima mea Cupă Mondială (n.r. Qatar 2022). O văd ca pe ultima, pentru că nu cred că o să mai am tăria mentală să mai fac față.

O să fac tot ce-mi stă în putință să fac o treabă și să-mi îndeplinesc visul pe care îl avea de când eram mic copil (n.r. câștigarea Cupei Mondiale)", a spus Neymar, conform Goal.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/fotbal-international/voi-fi-mereu-acolo-thiago-silva-reactioneaza-dupa-ce-neymar-a-luat-prin-surpridere-lumea-fotbalului-cu-anuntul-facut-1314283

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines