Jump to content

[Sport]Mircea Rednic l-a ”taxat” pe Cosmin Contra: ”Și Iuda e nevinovat. Nu e dinamovist”. Ce l-a derenjat pe antrenor


Tom

Recommended Posts

Cosmin Contra a fost antrenorul lui Dinamo în prima parte a stagiunii trecute, când Pablo Cortacero a preluat pachetul majoritar de acțiuni și a adus jucători pe salarii mari pentru nivelul Ligii 1.FOTBAL:FCSB-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (3.10.2020)

La mai bine de un an de la acel moment, când proiectul anunțat de omul de afaceri spaniol s-a dovedit a fi un fiasco, Mircea Rednic, revenit pe banca tehnică a grupării din ”Ștefan cel Mare”, l-a ”taxat” pe Cosmin Contra pentru că a acceptat aducerea jucătorilor pe salarii mari și pentru că, după plecare, și-a cerut salariile restante, deși știa că situația financiară a clubului este delicată.

Mircea Rednic l-a ”taxat” pe Cosmin Contra
”Contra nu e dinamovist la felul în care s-a comportat ultima dată. Nu poți să spui că ești dinamovist când accepți jucători la salariile la care au venit, dacă-ți ceri banii... Toți muncim, dar, dacă tu chiar iubești un club, poți face sacrificii.

Toți suntem nevinovați. Și salvatorul e nevinovat, și Iuda e nevinovat. Cine-i vinovat? Rednic e vinovat”, a declarat Mircea Rednic, în cadrul unei conferințe de presă susținute joi.

Cosmin Contra a plecat de la Dinamo în luna decembrie a anului trecut, când devenise clar că promisiunile făcute constant de Pablo Cortacero nu se vor materializa niciodată, iar la finalul lunii august a preluat-o pe Al-Ittihad.

Cosmin Contra speră să nu-l mai vadă niciodată pe Pablo Cortacero
Cosmin Contra a vorbit în repetate rânduri despre perioada de la Dinamo din startul stagiunii trecute și a recunoscut că încă are ”sechele” din cauza lui Pablo Cortacero.

”Din România nu m-a căutat nimeni, sunt foarte liniștit aici la Madrid, după ce s-a întâmplat la Dinamo, cu Pablo Cortacero.

Nu m-am întâlnit cu el și nici nu vreau, pentru că nu știu cum aș reacționa dacă l-aș vedea pentru ce mi-a făcut mie la Dinamo. Prefer să nu-l mai văd niciodată și să stau eu liniștit”, a transmis Cosmin Contra, la Digi Sport Specia, la începutul lunii august.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/mircea-rednic-l-a-taxat-pe-cosmin-contra-si-iuda-e-nevinovat-nu-e-dinamovist-ce-l-a-derenjat-pe-antrenor-1316325

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines