Jump to content

[Sport]Tătărușanu, aproape să aibă un nou concurent pe post, după accidentarea titularului Maignan. Ce transfer face Milan


Tom

Recommended Posts

AC Milan este aproape să transfere un portar cu experiență, după ce titularul Mike Maignan s-a accidentat.Italy: Bologna FC vs AC Milan

Portarul român are șanse mari să se trezească cu un nou concurent pe post, iar titularizarea nu ar mai fi una sigură, chiar și cu abșența omului numărul 1, Maignan.

Milan, gata să-l aducă pe Antonio Mirante
Vicecampioana Italiei ar putea să facă un transfer, asta după ce omul numărul 1 din poartă s-a accidentat. Conducerea lui Milan nu vrea să riște nimic, iar pentru a preveni eventualele probleme care ar putea apărea dacă și Ciprian Tătărușanu s-ar accidenta, gruparea care joacă pe San Siro este aproape să-l aducă pe Antonio Mirante, în prezent liber de contract, anunță getfootballnewsitaly.

Italianul a avut 15 prezențe în tricoul celor de la AS Roma în stagiunea precedentă, iar în urmă cu puțin timp a fost aproape să semneze cu Spezia.

Acesta a strâns de-a lungul carierei 368 de apariții în Serie A, cele mai multe dintre ele, 208, în tricoul Parmei.

Maignan, absent cel puțin două săptămâni.

Gazzetta Dello Sport anunță că Maignan va fi indisponibil cel puțin 10-15 zile, iar portarul este așteptat să revină pe teren înaintea pauzei competiționale de la începutul lunii noiembrie. Astfel, Ciprian Tătărușanu ar putea fi titularul Milanului la următoarele meciuri.

Până la finalul lunii noiembrie, AC Milan va mai juca patru partide în Serie A, contra celor de la Verona (16 octombrie), Bologna (23), Torino (26) și AS Roma (31), dar și un joc în grupele Champions League, contra lui FC Porto, pe 19 octombrie. Partidele vor putea fi urmărite ÎN DIRECT la Digi Sport.

Ciprian Tătărușanu a fost transferat de AC Milan în septembrie 2020, de la Olympique Lyon, pentru 500.000 de euro. În primul său sezon la formația din Serie A, fostul portar al României a fost rezerva lui Gianluigi Donnarumma și a prins doar cinci partide oficiale.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/serie-a/tatarusanu-aproape-sa-aiba-un-nou-concurent-pe-post-dupa-accidentarea-titularului-maignan-ce-transfer-face-milan-1313949

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines