Jump to content

[Sport]Încă un transfer ratat la CFR Cluj? Dan Petrescu anunță: "Nu mai avem nevoie, nu știu nimic de acest jucător"


Tom

Recommended Posts

CFR Cluj a adus mai mulți jucători după încheierea ferestrei de mercato și după revenirea lui Dan Petrescu la echipă, însă antrenorul spune că nu mai are nevoie acum de transferuri.dan petrescu

Încă un transfer ratat la CFR Cluj? Dan Petrescu anunță: "Nu mai avem nevoie, nu știu nimic de acest jucător"
Deși directorul sportiv Bogdan Mara spunea că gruparea ardeleană negociază cu fundașul ivorian Wilfried Kanon (28 de ani), Dan Petrescu spune că nu știe nimic despre acest subiect și nici măcar nu mai are nevoie de jucători, având în vedere că acum are tot lotul la dispoziție.

"Eu nu știu nimic de acest fundaș, nu cred că va fi. Eu v-am zis, până în iarnă nu cred că va mai veni vreun jucător la CFR. Sperăm să rămână toți jucătorii valizi, nu mai avem nevoie pe niciun post, suntem acoperiți peste tot.

A fost o problemă când am venit, erau prea mulți accidentați și nu erau jucători. În atac era gol. Acum, toți sunt valizi, se antrenează, sperăm să rămână așa și să ne ocolească COVID-ul cât mai mult", a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului Rapid - CFR Cluj.


Fundașul central are 52 de selecții în tricoul echipei naționale a Coastei de Fildeș, pentru care a marcat de trei ori. Wilfried Kanon a mai jucat în România, în sezonul 2013-2014, pentru FC Brașov și Gloria Bistrița. Are 30 de meciuri în Liga 1.

CFR Cluj are deja cinci fundași centrali în lot: Andrei Burcă, Mike Cestor, Denis Ciobotariu, Daniel Graovac, Rachid Bouhenna.

"Kanon e un fotbalist bun, interesant, ne-a fost propus, dar nu e încă închis transferul. L-am analizat, ne place și purtăm discuții cu el.

Îmi aduc aminte de el de acum aproximativ 10 ani, era un tânăr de mare perspectivă, iar pe parcurs a demonstrat că a ajuns titular în naționala Coastei de Fildeș, unde are 52 de meciuri. Nu știm încă dacă îl semnăm. Negociem, discutăm, e un jucător interesant", declara Bogdan Mara, la emisiunea Fotbal Club, în urmă cu două zile.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines